Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Αποθεώθηκε η Μόνικα Μπελούτσι στη Θεσσαλονίκη - Φρενίτιδα έξω από το Ολύμπιον (εικόνες & βίντεο)

Ελλάδα

Τις εντυπώσεις έκλεψε η αγαπημένη ηθοποιός Μόνικα Μπελούτσι, η οποία βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (09.11.2023) στο 64ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Θεσσαλονίκης ως η επίτιμη καλεσμένη του.

Η Μόνικα Μπελούτσι έφτασε χαμογελαστή στο Θέατρο Ολύμπιον στη Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσει την προβολή της ταινίας «Μαρία Κάλλας: Επιστολές και αναμνήσεις» των Τομ Βολφ και Γιάννη Δημολίτσα.

monica

Φορώντας ένα μαύρο εντυπωσιακό σύνολο με διαφάνειες η ίδια στάθηκε και χαιρέτησε τους δημοσιογράφους αλλά και όσους είχαν μαζευτεί έξω από το θέατρο για να δουν από κοντά την ηθοποιό.

Πολλοί ήταν αυτοί που στήθηκαν για ώρα στην ουρά έξω από το Θέατρο Ολύμπιον για να απολαύσουν την Μόνικα Μπελούτσι. Μόλις η αγαπημένη ηθοποιός έφτασε επικράτησε ενθουσιασμός και τα φλας άναψαν. Αρκετοί ζητούσαν από τη Μόνικα Μπελούτσι να σταθεί κοντά τους για μια σέλφι.

monica

Στη συνέχεια η ίδια απόλαυσε την ταινία που είναι αφιερωμένη στη ζωή της Μαρίας Κάλλας.

Ο σκηνοθέτης της ταινίας, Γιάννης Δημολίτσας δήλωσε: «Αυτό που θα δούμε σήμερα, σίγουρα δεν είναι ένα ντοκιμαντέρ για τη Μαρία Κάλλας. Σήμερα θα παρακολουθήσουμε ένα ντοκιμαντέρ για την Μόνικα Μπελούτσι, τη Μόνικα αν θέλετε, η οποία ενσαρκώνει τη Μαρία, μέσα από τα γράμματα της».

monica

Στη συνέχεια “σύστησε” στο κοινό τους υπόλοιπους συντελεστές και τέλος, «ήρθε η στιγμή που όλοι περιμένατε», όπως είπε ο κ. Ανδρεαδάκης.

Η ίδια η Μόνικα Μπελούτσι είπε: «Δεν θέλω να πω πολλά για την ταινία, θα την ανακαλύψετε μόνοι σας. Όπως όλοι ξέρετε, η Ελλάδα είναι βαθιά, βαθιά, βαθιά μέσα στην καρδιά μου. Σας ευχαριστώ πολύ».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Κόκοτας: Τα πρώτα ευχάριστα νέα για τον αγαπημένο τραγουδιστή - «Αναπνέει μόνος του»

Τα νέα είναι ευχάριστα για τον Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος από την 28η Μαρτίου νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς» έπειτα από έμφραγμα και...

Φόρτωση άρθρων...