Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Αργυρούπολη: Συγκλονίζει η μητέρα της 41χρονης που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύντροφό της - «Μου έλεγαν ότι δε θα ζήσει» (βίντεο)

Συγκλονίζει η μητέρα της 41χρονης από την Αργυρούπολη, που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον πρώην σύντροφό της. Εδώ και δέκα μήνες, λόγω του βάναυσου ξυλοδαρμού της η Όλγα βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης και έχει χάσει την ομιλία της.

Με στήριγμα τους γονείς της και την καθοδήγηση των ειδικών, η Όλγα συνεχίζει να ανεβαίνει έναν «Γολγοθά».

«Μου έλεγαν ότι δε θα ζήσει»

«Αυτό ήταν, ότι ήταν δυνατή και άντεξε γιατί όταν την πήγα στο νοσοκομείο κρεμόταν από μια κλωστή και μου έλεγαν (οι γιατροί) ότι δεν πρόκειται να ζήσει» είπε μιλώντας στο MEGA η μητέρα της. Η κόρη της κατάφερε για πρώτη φορά από τον περασμένο Ιανουάριο να σφίξει και πάλι το χέρι των γονιών της. «Είναι το μόνο που κάνει. Δεν μπορεί να κάνει τίποτε άλλο» προσθέτει η μητέρα του θύματος.

«Είναι πάρα πολύ δύσκολο να επανέλθει πλήρως. Ακόμα και σήμερα δεν αυτοεξυπηρετείται» λέει ο δικηγόρος της 40χρονης, Λουκάς Προυσανίδης.

«Αυτό το τέρας να σαπίσει μέσα»

Δεν μπορεί να μιλήσει, δεν μπορεί να περπατήσει, ούτε να αυτοεξυπηρετηθεί. Σε αυτή την κατάσταση την έφερε ο 45χρονος πρώην σύντροφος της, δάσκαλος πολεμικών τεχνών, ο οποίος αποφάσισε το πρωί της 14ης Ιανουαρίου να την ξυλοκοπήσει μέχρι θανάτου και να τη στείλει 9 μήνες στο νοσοκομείο.

«Τώρα ξεκίνησε λογοθεραπείες. Είπε δύο λέξεις. Ένα ''όχι'', ένα 'ναι'' και ένα ''καλά'' είπε στον άντρα μου. Τίποτε άλλο. Με πολλές στερήσεις τα μεγαλώσαμε τα παιδιά μας. Αυτό το τέρας να σαπίσει μέσα, να μην ξαναβγεί έξω. Για να μην χτυπήσει καμιά άλλη γυναίκα και καμιά μάνα να μην ξανακλάψει» δηλώνει η μητέρα της Όλγας.

«Ο εισαγγελέας έχει ασκήσει ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας η οποία μπορεί να φτάσει τα 15 έτη φυλάκισης» αναφέρει ο δικηγόρος του θύματος.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πάσχα: Αυξημένα μέτρα της Τροχαίας κατά τις μετακινήσεις των εκδρομέων και απαγόρευση φορτηγών

Αυξημένα θα είναι τα μέτρα της Τροχαίας κατά τις μετακινήσεις των εκδρομέων για το Πάσχα. Από σήμερα Παρασκευή έως και την Κυριακή θα ισχύσουν τα αυξημένα μέτρα Τροχαίας στο σύ...

Φόρτωση άρθρων...