Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Άρτα: Ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τον αδελφό του έπειτα από καβγά

Ελλάδα

Οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχτηκε το μεσημέρι στην Άρτα. Ένας 60χρονος φέρεται να ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τον 55χρονο αδελφό του, έπειτα από καβγά που είχαν στην αυλή του σπιτιού τους, στους Αγίους Αναργύρους, σύμφωνα με πληροφορίες.

Ο καβγάς ανάμεσα στα δύο αδέρφια φαίνεται πως ξέσπασε για οικονομικούς λόγους. Ο 60χρονος άρχισε να χτυπά τον αδελφό του με τα χέρια του, με αποτέλεσμα να τον οδηγήσει στον θάνατο.

Στη συνέχεια, ο δράστης φέρεται να ενημέρωσε τον γείτονά τους για την πράξη του και εκείνος πήρε τηλέφωνο την Αστυνομία, σύμφωνα με το epiruspost.gr. 

Ο 60χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Άρτας και αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Τα δύο αδέλφια συγκατοικούσαν και φαίνεται ότι είχαν συχνά προστριβές και καβγάδες μεταξύ τους, σύμφωνα με πληροφορίες.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

«Συνελήφθη σήμερα το απόγευμα σε περιοχή της Άρτας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε, νωρίτερα στην αυλή του σπιτιού του, ο κατηγορούμενος κατάφερε χτυπήματα στον αδελφό του, με τον οποίο συνοικούσε, με αποτέλεσμα το θάνατό του.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Επεισοδιακή καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη – Έπεσε πάνω σε περιπολικό για να αποφύγει τον έλεγχο

Επεισοδιακά εξελίχθηκε καταδίωξη αυτοκινήτου που οδηγούσε 46χρονος στη Θεσσαλονίκη. Στην προσπάθειά του να διαφύγει δεν δίστασε να πέσει πάνω σε περιπολικό της Αστυνομίας, χωρίς πά...

Πειραιάς: Περιπέτεια για 71χρονη στο λιμάνι - Έπεσε στη θάλασσα στην προσπάθεια να πιάσει τη βαλίτσα της

Στη θαλάσσια περιοχή της πύλης Ε-5 στο λιμάνι του Πειραιά έπεσε μια 71χρονη. Η γυναίκα περισυνελέγη σώα και καλά στην υγεία της από στελέχη του Λιμενικού Σώματος. Σύμφωνα με το ...

Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια την Τετάρτη 1 Μαΐου

Δεμένα θα είναι την 1η Μαΐου τα πλοία στα λιμάνια λόγω της συμμετοχής της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ) στην πανελλαδική – πανεργατική 24ωρη απεργία που προκήρυξε η Γενική...

Φόρτωση άρθρων...