Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Άρτα: Θρήνος στην κηδεία του 75χρονου που σκότωσε ο 29χρονος γαμπρός του (Photos)

Ελλάδα

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης τελέστηκε σήμερα στο Αστροχώρι Άρτας η κηδεία του 75χρονου, ο οποίος δολοφονήθηκε χθες από τον 29χρονο γαμπρό του. Απαρηγόρητοι οι συγγενείς του 75χρονου, είπαν το τελευταίο αντίο, μέσα σε κλίμα βαθιάς θλίψης.

Τραγική φιγούρα η κόρη του, η πρώην σύζυγος του δράστη, η οποία δεν σταμάτησε να κλαίει και στεκόταν συνεχώς πλάι στη μητέρα της. 

Σοκαρισμένες παραμένουν οι δύο γυναίκες από τα όσα διαδραματίστηκαν το απόγευμα της Πέμπτης στο σπίτι τους.

Κατά τη διάρκεια της νεκρώσιμης ακολουθίας αστυνομικοί βρισκόταν έξω από την εκκλησία, καθώς η 36χρονη γυναίκα φοβάται ακόμη για τη ζωή της, καθώς όπως όλα δείχνουν στόχος του δράστη ήταν η ίδια.

Άφαντος ο 29χρονος

Την ίδια ώρα, ο 29χρονος δράστης του φονικού παραμένει άφαντος. Αστυνομικοί έχουν στήσει μπλόκα σε κομβικά σημεία γύρω από την περιοχή όπου εγκατέλειψε το όχημα διαφυγής και αυτό που τους προβληματίζει είναι πως ο δράστης είναι οπλισμένος καθώς στο αυτοκίνητο του δεν βρέθηκε το όπλο.

Όσοι τον γνωρίζουν μιλούν για έναν άνθρωπο βίαιο και σκληραγωγημένο που γνωρίζει καλά τα βουνά της περιοχής, ξέρει να επιβιώνει, μας έλεγαν.

Ωστόσο, οι Αρχές εκτιμούν πως δεν θα καταφέρει να κρυφτεί για πολύ στα δάση και θεωρούν πως είναι θέμα χρόνου η σύλληψη του.

Άρτα: Θρήνος στην κηδεία του 75χρονου που σκότωσε ο 29χρονος γαμπρός του
Άρτα: Θρήνος στην κηδεία του 75χρονου που σκότωσε ο 29χρονος γαμπρός του

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πληρωμές με κάρτα στα λεωφορεία express του αεροδρομίου - Μέχρι τέλος του έτους σε Μετρό, Τραμ και τρόλεϊ

Ξεκίνησε την Τετάρτη η πιλοτική εφαρμογή του συστήματος ανέπαφων πληρωμών με τραπεζική κάρτα και ψηφιακό πορτοφόλι, μέσω των ενεργοποιημένων συσκευών (smartphone, smartwatch) στα λ...

Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια την Τετάρτη 1 Μαΐου

Δεμένα θα είναι την 1η Μαΐου τα πλοία στα λιμάνια λόγω της συμμετοχής της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ) στην πανελλαδική – πανεργατική 24ωρη απεργία που προκήρυξε η Γενική...

Φόρτωση άρθρων...