Σαββάτο
18 Μαΐου 2024

Ασπρόπυργος: Διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων στη Λ. ΝΑΤΟ

Ελλάδα

Λόγω συγκέντρωσης ατόμων έχει διακοπεί η κυκλοφορία οχημάτων από την οδό Αγ. Γεωργίου στο ρεύμα προς Άνω Λιόσια και από την οδό Μ. Αλεξάνδρου στο ρεύμα προς Αττική Οδό.

Νωρίτερα, είχαν πραγματοποιηθεί συγκεντρώσεις στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου – Πατρών, στο ύψος του Ζευγολατιού, στην Κορινθία.

Στο σημείο έφθασαν αστυνομικές δυνάμεις που απομάκρυναν τους διαδηλωτές, οι οποίοι στη συνέχεια, σύμφωνα με την Αστυνομία, κινήθηκαν προς την περιοχή, Κρίνες, Κορινθίας, όπου απέκλεισαν τη σιδηροδρομική γραμμή.

Στο μεταξύ, στην Αχαΐα, διαδηλωτές που διαμαρτύρονταν για τους ίδιους λόγους, απέκλεισαν για περίπου μιάμιση ώρα τον παραλιακό δρόμο που συνδέει την Πάτρα με τις δημοτικές ενότητες Παραλίας και Βραχνεΐκων.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Χαλκίδα: Πού εστιάζουν οι έρευνες για τη δολοφονία 63χρονης – To θύμα φαίνεται να γνώριζε τον δράστη

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για την άγρια δολοφονία 63χρονης στη Χαλκίδα, με την Αστυνομία να στρέφεται στο ευρύτερο περιβάλλον της. Η γυναίκα, που εντοπίστηκε δολοφονημένη από ...

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Σάββατο 18 Μαΐου, γιορτάζουν οι: Ιουλία, Ιουλιανή, Ιουλίτσα, Γιουλία, Γιούλα, Γιουλίτσα, Τζούλια, Γιούλη, Ιούλιος Γαλάτεια, Γαλατία Φαεινός, Φαεινή

Φόρτωση άρθρων...