Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Ασπρόπυργος: Πυροβόλησαν οδηγό λεωφορείου που βρισκόταν εν κινήσει - Συνελήφθησαν τρία άτομα

Στιγμές τρόμου έζησε ο οδηγός λεωφορείου της γραμμής 866 που εκτελούσε το δρομολόγιο Ασπρόπυργος-Σταθμός Αγίας Μαρίνας χθες το βράδυ.

Τρία άτομα τον πλησίασαν, ενώ το όχημα βρισκόταν εν κινήσει και ένα εξ αυτών τον πυροβόλησε.

Όλα συνέβησαν περίπου στις 20:30 το βράδυ της Κυριακής, ενώ το λεωφορείο της γραμμής 866 βρισκόταν στην οδό Δημοκρατίας στον Ασπρόπυργο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο οδηγός του λεωφορείου είδε τρία άτομα να πλησιάζουν το όχημα και ένα από αυτά να πυροβολεί με αεροβόλο όπλο προς το μέρος του με αποτέλεσμα να σπάσει ο υαλοπίνακας. 

Ο οδηγός πρόλαβε να σκύψει και έτσι δεν τραυματίστηκε ούτε από τα σφαιρίδια ούτε από τα θραύσματα του σπασμένου υαλοπίνακα.

Έπειτα ακολούθησε μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας. Λίγη ώρα αργότερα αστυνομικοί συνέλαβαν τρία άτομα, έναν 28χρονο, έναν 27χρονο και έναν 16χρονο. 

Ακόμα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και το αεροβόλο όπλο με το οποίο πραγματοποιήθηκε η επίθεση κατά του οδηγού του λεωφορείου, μία συσκευασία μεταλλικών σφαιριδίων και ένα μαχαίρι.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Χίος: Εντοπισμός 20 μεταναστών που αποβιβάστηκαν στο νησί – Συνελήφθησαν τρεις διακινητές

Περιπολικό σκάφος του Λιμενικού στη Χίο ενημερώθηκε νωρίς το Σάββατο για την ύπαρξη ενός ταχύπλοου σκάφους που κινούταν με μεγάλη ταχύτητα από τα τουρκικά παράλια στη θαλάσσια περι...

Φόρτωση άρθρων...