Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Φονική πυρκαγιά στο Μάτι: Διεκόπη για τις 7 Νοεμβρίου η δίκη - Έντονες αντιδράσεις

Αντιδράσεις για τη μικρή αίθουσα. «Είναι ντροπή» φώναζαν εγκαυματίες και συγγενείς θυμάτων. Η διαδικασία θα συνεχιστεί σε άλλη αίθουσα.

Ελλάδα

Διεκόπη για τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου η δίκη για την τραγωδία με τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

Η διαδικασία θα συνεχιστεί σε άλλη αίθουσα με την ελπίδα να μπορέσουν να χωρέσουν κατηγορούμενοι, δικηγόροι, μάρτυρες και συγγενείς θυμάτων.

Η αίθουσα που επελέγη για να εκδικαστεί αυτή η υπόθεση αποδείχτηκε μικρή για τους 21 κατηγορούμενους, τους δικηγόρους τους, τους πάνω από 200 μάρτυρες και τους συγγενείς των θυμάτων.

Οι συγγενείς των θυμάτων ανήρτησαν στην κεντρική πύλη των δικαστηρίων πανό που έγραφε «104 νεκροί, ουρλιάζουν γιατί, ζητούν δικαίωση».

Ωστόσο, αυτό που αντίκρισαν κι ενώ ανέμεναν τέσσερα και πλέον χρόνια για την ώρα της απόδοσης ευθυνών, αυτό που αντίκρισαν ήταν μία αίθουσα μικρή που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες της συγκεκριμένης δίκης με αποτέλεσμα συγγενείς θυμάτων και εγκαυματίες να στριμώχνονται και να φωνάζουν «ντροπή».

Μάλιστα, δικηγόροι, δημοσιογράφοι και συγγενείς θυμάτων παρακολουθούσαν από τα παράθυρα, έξω από τα κιγκλιδώματα τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Χίος: Εντοπισμός 20 μεταναστών που αποβιβάστηκαν στο νησί – Συνελήφθησαν τρεις διακινητές

Περιπολικό σκάφος του Λιμενικού στη Χίο ενημερώθηκε νωρίς το Σάββατο για την ύπαρξη ενός ταχύπλοου σκάφους που κινούταν με μεγάλη ταχύτητα από τα τουρκικά παράλια στη θαλάσσια περι...

Ιπποκράτειος Πολιτεία: Εντοπίστηκε παράνομο κέντρο απεξάρτησης τοξικομανών – Πέντε συλλήψεις

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, χθες το μεσημέρι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ωρωπού της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, 5 ...

Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκλεβε ΙΧ και σπίτια στην Αττική - Λεία πάνω από 146.000 ευρώ

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής προχώρησε στην εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης, τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούνταν στις κλοπές ΙΧ, τα οποία στη συνέχεια χρησιμοποιούσα...

Φόρτωση άρθρων...