Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Δολοφονία στο Αστροχώρι Άρτας: Ο πεθερός πήγε να σώσει την κόρη του από τον γαμπρό του και έπεσε νεκρός

Ελλάδα

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το έγκλημα στο Αστροχώρι Άρτας. Ένας 48χρονος σκότωσε τον 80χρονο πεθερό του.

Ο 80χρονος προσπάθησε να απομακρύνει την 36χρονη κόρη του από τον 48χρονο γαμπρό του, επειδή ο τελευταίος την κακομεταχειριζόταν, και η κατάληξη ήταν τραγική.

Ο 80χρονος, προσπαθώντας να προστατεύσει την 36χρονη κόρη του, η οποία του είχε κάνει παράπονα για τη συμπεριφορά του συζύγου της, δεν άντεξε να την βλέπει να περνάει άσχημα.

Έτσι, έφυγε από το χωριό του και πήγε και πήγε και πήρε πίσω το παιδί του.

Όμως, μετά από αυτή την εξέλιξη, ο 48χρονος δράστης πήγε στο χωριό του πεθερού του να ζητήσει τον λόγο, γιατί επενέβη στα προσωπικά τους ανάμεσα σε εκείνον και στη σύζυγό του, με τα αίματα να «ανάβουν» και να καταλήγουν στο φονικό, με θύμα τον 80χρονο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από μόλις πέντε ημέρες είχε βγει το διαζύγιο ανάμεσα στον 48χρονο, που σκότωσε τον πεθερό του με καραμπίνα και αναζητείται, και την 36χρονη.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πειραιάς: Περιπέτεια για 71χρονη στο λιμάνι - Έπεσε στη θάλασσα στην προσπάθεια να πιάσει τη βαλίτσα της

Στη θαλάσσια περιοχή της πύλης Ε-5 στο λιμάνι του Πειραιά έπεσε μια 71χρονη. Η γυναίκα περισυνελέγη σώα και καλά στην υγεία της από στελέχη του Λιμενικού Σώματος. Σύμφωνα με το ...

Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια την Τετάρτη 1 Μαΐου

Δεμένα θα είναι την 1η Μαΐου τα πλοία στα λιμάνια λόγω της συμμετοχής της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ) στην πανελλαδική – πανεργατική 24ωρη απεργία που προκήρυξε η Γενική...

Φόρτωση άρθρων...