Κυριακή
28 Απριλίου 2024

ΕΛ.ΑΣ για επεισόδια στου Ρέντη: «Καθαρά δολοφονική επίθεση»

Κάποιοι αρνήθηκαν είτε να δώσουν αποτυπώματα, DNA ή δείγμα για πυρίτιδα, ανέφερε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. για τους προσαχθέντες μετά τα επεισόδια στου Ρέντη.

«Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση» νοσηλεύεται ο αστυνομικός που δέχθηκε ναυτική βολίδα στο πόδι του σε επεισόδια στου Ρέντη, σύμφωνα με την εκπρόσωπο Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντία Δημογλίδου.

Για την πορεία της υπόθεσης, μιλώντας στον ΑΝΤ1 επιβεβαίωσε πως, όλοι οι προσαχθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ σημείωσε ότι, «κάποιοι αρνήθηκαν είτε να δώσουν αποτυπώματα, είτε τη λήψη DNA είτε να δώσουν δείγμα για την ανίχνευση πυρίτιδας από τα χέρια τους. Για όλη αυτή τη διαδικασία έχει ενημερωθεί η αρμόδια εισαγγελία».

Όπως εξήγησε υπάρχει παρελθόν για διάφορα αδικήματα για ορισμένα από τα άτομα που είχαν προσαχθεί. Η Κωνσταντία Δημογλίδου απαντώντας στο ερώτημα τι θα γίνει με όσους αρνήθηκαν να δώσουν δείγμα για ίχνη πυρίτιδας καθώς ανάμεσα σε αυτούς μπορεί να βρίσκεται ο δράστης είπε ότι «υπήρχαν και κάποια πειστήρια που βρέθηκαν μέσα στο γήπεδο», όπως υπολείμματα από ρούχα και full face κουκούλες, καθώς «κάποιοι αποπειράθηκαν να κάψουν ρούχα μέσα στις τουαλέτες».

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο της Αστυνομίας βρέθηκε και ένα μαχαίρι στις τουαλέτες του γηπέδου, ενώ εξήγησε πως, μέσα στο γήπεδο δεν υπάρχουν κάμερες και εξετάζεται το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας έξω από αυτό. «Όλα αυτά εξετάζονται για να δούμε αν θα προκύψει κάτι», είπε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., τονίζοντας ότι, «αυτό που έγινε στου Ρέντη ήταν «καθαρά δολοφονική επίθεση, μέσα στον αγώνα δεν έγινε τίποτα».

Σήμερα από τις 8:30 ξεκίνησε η αιμοδοσία για τον 31χρονο αστυνομικό, ο οποίος νοσηλεύεται διασωληνωμένος και σε καταστολή στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

«Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση» νοσηλεύεται ο αστυνομικός που δέχθηκε ναυτική βολίδα στο πόδι του σε επεισόδια στου Ρέντη, σύμφωνα με την εκπρόσωπο Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντία Δημογλίδου. Αναφορικά με την πορεία της υπόθεσης, μιλώντας στον ΑΝΤ1 επιβεβαίωσε πως, όλοι οι προσαχθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ σημείωσε ότι, «κάποιοι αρνήθηκαν είτε να δώσουν αποτυπώματα, είτε τη λήψη DNA είτε να δώσουν δείγμα για την ανίχνευση πυρίτιδας από τα χέρια τους. Για όλη αυτή τη διαδικασία έχει ενημερωθεί η αρμόδια εισαγγελία». Όπως εξήγησε υπάρχει παρελθόν για διάφορα αδικήματα για ορισμένα από τα άτομα που είχαν προσαχθεί. Η Κωνσταντία Δημογλίδου απαντώντας στο ερώτημα τι θα γίνει με όσους αρνήθηκαν να δώσουν δείγμα για ίχνη πυρίτιδας καθώς ανάμεσα σε αυτούς μπορεί να βρίσκεται ο δράστης είπε ότι «υπήρχαν και κάποια πειστήρια που βρέθηκαν μέσα στο γήπεδο», όπως υπολείμματα από ρούχα και full face κουκούλες, καθώς «κάποιοι αποπειράθηκαν να κάψουν ρούχα μέσα στις τουαλέτες».

Σύμφωνα με την Κωνσταντία Δημογλίδου, βρέθηκε και ένα μαχαίρι στις τουαλέτες του γηπέδου, ενώ εξήγησε πως, μέσα στο γήπεδο δεν υπάρχουν κάμερες και εξετάζεται το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας έξω από αυτό. «Όλα αυτά εξετάζονται για να δούμε αν θα προκύψει κάτι», είπε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., τονίζοντας ότι, «αυτό που έγινε στου Ρέντη ήταν «καθαρά δολοφονική επίθεση, μέσα στον αγώνα δεν έγινε τίποτα». Σήμερα από τις 8:30 ξεκίνησε η αιμοδοσία για τον 31χρονο αστυνομικό, ο οποίος νοσηλεύεται διασωληνωμένος και σε καταστολή στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη Εβδομάδα με νέο «κύμα» αφρικανικής σκόνης και μπόρες – Με τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα

Ξεκινά η Μεγάλη Εβδομάδα από τη Δευτέρα 29 Απριλίου και πολλοί αγωνιούν για τον καιρό θα ταξιδέψουν αυτές τις μέρες, αλλά και με τι καιρό θα ψήσουν το Πάσχα. Ο μετεωρολόγος, Τάσ...

Δολοφονία Λυγγερίδη: Απόπειρα αυτοκτονίας από βασικό κατηγορούμενο – Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου

Βασικός κατηγορούμενος 31 ετών, άρχισε να αυτοτραυματίζεται στα χέρια, στο άκουσμα ότι παραμένει προφυλακιστέος μαζί με άλλους τρεις εκ των 67 συλληφθέντων, ενώ είκοσι αφέθηκαν ελ...

Φόρτωση άρθρων...