Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

Απίστευτο και όμως ελληνικό: Αστυνομικός απελευθέρωσε κατά λάθος κρατούμενο

Ελλάδα

Σαν… κύριος και με την άδεια του αξιωματικού υπηρεσίας του τμήματος ασφαλείας Νίκαιας-Ρέντη έφυγε από το τμήμα ένας 51χρονος με καταγωγή από το Πακιστάν, ο οποίος είχε συλληφθεί για απόπειρα κλοπής.

Το απίστευτο περιστατικό κατεγράφη στις 16:00 το απόγευμα την περασμένη Τρίτη (28/6).

Σύμφωνα με το lawandorder.gr, ο 51χρονος είχε μόλις επιστρέψει στο τμήμα από το μονομελές πλημμελειοδικείου Πειραιά, όπου είχε οδηγηθεί και είχε διαταχθεί η επαναπροσαγωγή την επόμενη ημέρα, ενώ παράλληλα διατάχθηκε η διατήρηση της κράτησης του.

Όταν ο κρατούμενος επέστρεψε στο τμήμα, ο αξιωματικός υπηρεσίας, παρέλαβε τον κρατούμενο και αφού ήλεγξε τα έγγραφά του για τη νόμιμη παραμονή του στη χώρα και από κεκτημένη ταχύτητα και λόγω φόρτου εργασίας, παρέλειψε να ελέγξει την δικαστική απόφαση, θεωρώντας εσφαλμένα ότι το δικαστήριο τον άφησε ελεύθερο, τον απελευθέρωσε!

Όταν έγινε γνωστή η απόδραση του κρατούμενου, σήμανε συναγερμός και ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του Πακιστανού, προκειμένου να βρεθεί ενώπιων της δικαιοσύνης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Συνελήφθη 35χρονος στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» για γενετήσιες πράξεις με ανήλικη – Εκκρεμούσε ένταλμα σε βάρος του

Ένας 35χρονος συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», καθώς εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης για γενετήσιες πράξεις με ανήλικη. Ο αλλοδ...

Φόρτωση άρθρων...