Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Αυτή είναι η 19χρονη Χρύσα που δολοφόνησε ο σύντροφός της με μια σφαίρα στο κεφάλι - Η τελευταία ανάρτηση του δράστη

Το σκηνικό του θανάτου στήθηκε τα ξημερώματα στο διαμέρισμα που έμενε το ζευγάρι στα Καμίνια

Ελλάδα

Η νέα γυναικοκτονία σημειώθηκε τα ξημερώματα, όταν η 19χρονη κοπέλα πήγε στο σπίτι του 25χρονου συντρόφου της – και οι δύο αλβανικής καταγωγής, στην οδό Βάμβα 18 στον Πειραιά. 

Εκείνη δούλευε σε μπαρ στην Καλλιθέα και εκείνος σε νυχτερινό μαγαζί στον Πειραιά και οι εντάσεις στη σχέση τους ήταν συχνές, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές

φψτο

Το ζευγάρι καβγάδισε για λόγους ζηλοτυπίας, όπως είπε στις Αρχές ο ίδιος ο δράστης και τότε εκείνος, έχοντας κάνει χρήση ναρκωτικών, πήρε το όπλο, το οποίο είχε προμηθευτεί από Ρουμάνους έναν χρόνο πριν, και πυροβόλησε την 19χρονη σύντροφό του στο κεφάλι, την ώρα που εκείνη καθόταν στον καναπέ.

Ο 23χρονος δράστης, αφού πυροβόλησε και σκότωσε με δύο σφαίρες στο κεφάλι τη σύντροφό του, κάλεσε την αστυνομία και παραδόθηκε.

Λίγη ώρα πριν, με ανάρτησή του στα social media έδειξε την.... αρρωστημένη ζήλια του που προφανώς τον οδήγησε στην αποτρόπαια πράξη...

«Αδυναμίες…. Δεν είχες καμία. Είχα μια… Αγαπούσα» έγραψε ο 23χρονος...

638b911ae928b

Τι λένε οι γείτονες

Σοκ έχει προκαλέσει στη γειτονιά των Καμινίων η είδηση της νέας δολοφονίας με θύμα το 19χρονο κορίτσι από την Αλβανία που έπεσε νεκρό από το όπλο του 25χρονου συντρόφου της.

Το θύμα έμενε στο ισόγειο διαμέρισμα της οδού Βάμβα και συχνά φιλοξενούσε τον 25χρονο δράστη.

Η συμβίωση τους, ωστόσο, δεν ήταν και τόσο αρμονική. Κάποιοι γείτονες τους άκουγαν συχνά να μαλώνουν ενώ μια κάτοικος της περιοχής περιγράφει έναν άγριο καβγά που είχε το ζευγάρι μόλις πριν από μια εβδομάδα.

«Πριν από μια εβδομάδα άκουγα τσακωμούς. Άκουγα φωνές και έντονο τσακωμό. Η κοπέλα ήταν κάπως πιο μαζεμένη. Αυτός ήταν πιο θορυβώδης, πιο δραστήριος.

Ήταν έντονος ο τελευταίος καβγάς. Κυρίως άκουγα γυναικείες φωνές», λέει η γειτόνισσα του ζευγαριού η οποία παρόλο που ήταν σπίτι της δεν άκουσε το μοιραίο πυροβολισμό.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Απολύθηκαν πέντε δικαστές λόγω μεγάλων καθυστερήσεων στην έκδοση αποφάσεων

Πέντε δικαστές απολύθηκαν από την Πειθαρχική Ολομέλεια του Αρείου Πάγου λόγω μεγάλων καθυστερήσεων στην έκδοση αποφάσεων. Αντίθετα, οι αρεοπαγίτες έδειξαν το ανθρώπινο πρόσωπό τους...

Χειροπέδες σε δύο Σέρβους της συμμορίας «Ροζ Πάνθηρες» - Άδειαζαν κοσμηματοπωλεία στην Αθήνα

Συνελήφθησαν, μεσημβρινές ώρες της 24-4-2024 στο κέντρο της Αθήνας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 2 αλλοδαποί, ...

Φόρτωση άρθρων...