Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Σαρωτική επανεκλογή για 10 δημάρχους στο λεκανοπέδιο

Ελλάδα

Θριαμβευτική επανεκλογή από τον α' γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών 2023, εξασφαλίζουν τουλάχιστον 10 δήμαρχοι του λεκανοπεδίου Αττικής, με ποσοστά από περίπου 70% έως και σχεδόν 85%.

Ο Ανδρέας Παχατουρίδης επανεκλέγεται δήμαρχος Περιστερίου για έκτη συνεχόμενη θητεία. Για τρίτη φορά επανεκλέγονται οι Γιώργος Παπανικολάου στη Γλυφάδα, Γιάννης Μώραλης στον Πειραιά, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος στον Δήμο Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης, Γιάννης Κωνσταντάτος στον Δήμο Ελληνικού - Αργυρούπολης, Χρήστος Παππούς στη Φυλή, Γιώργος Μαρκόπουλος στο Γαλάτσι και Ανδρέας Κονδύλης στον Άλιμο. 

Για δεύτερη φορά επανεκλέγονται άνετα ο Σπύρος Βρεττός ως δήμαρχος Αχαρνών και ο Γιώργος Τσίρμπας στον Δήμο Αγίων Αναργύρων - Καματερού.

Άνετη επικράτηση, τέλος, πρόσφεραν οι εκλογείς του Δήμου Κηφισιάς στον Βασίλη Ξυπολυτά, ο οποίος εκλέγεται δήμαρχος για πρώτη φορά.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Φονικό στο Μαρούσι: Ο 23χρονος που έπεσε νεκρός δεν βρισκόταν στο κέντρο - Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το φονικό που έγινε στο Μαρούσι τα ξημερώματα της Κυριακής. Ο 23χρονος που έπεσε νεκρός δεν βρισκόταν στο νυχτερινό κέντρο. Ο δράστης του φονι...

Το ρομπότ Σοφία έκλεψε τις εντυπώσεις στο Ηράκλειο - Δέχτηκε... προξενιά και αποθέωσε την Κρητική κουζίνα

Τις εντυπώσεις και στο Ηράκλειο, όπου βρέθηκε για την 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής, έκλεψε το ρομπότ Σοφία. Από την πρώτη στιγμή της άφιξής της στο Κλειστό Γυμναστήριο στα Δύο Αοράκ...

Φόρτωση άρθρων...