Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Bullying σε σχολείο στη Ρόδο: Κατέβασαν το παντελόνι και το εσώρουχο 15χρονου και τραβούσαν βίντεο

Ελλάδα

«Μου κατέβασαν το παντελόνι και το εσώρουχο και τραβούσαν βίντεο». Αυτά τα λόγια φέρεται να είπε 15χρονος μαθητής από το ΕΠΑΛ Ρόδου στη μητέρα του.

Ο 15χρονος αναφέρεται σε όσα του έκαναν άλλοι μαθητές του σχολείου με αποτέλεσμα η μητέρα του να προχωρήσει σε σχετική καταγγελία.

Συγκεκριμένα το περιστατικό φέρεται να σημειώθηκε την περασμένη Τετάρτη 06/12/2023, ενώ η καταγγελία ακολούθησε την ίδια ημέρα. 

Τι είπε η μητέρα 15χρονου για το bullying που έκαναν μαθητές στον γιο του στη Ρόδο

Σύμφωνα με όσα φέρεται να υποστήριξε η μητέρα του 15χρονου:

«Ένας μαθητής που ονομάζεται … έπιασε από τους ώμους τον ανήλικο γιο μου και έτερος μαθητής που ονομάζεται …. του κατέβασε το παντελόνι μαζί με το εσώρουχό του εντός του προαυλίου του σχολείου και παρουσία πολλών μαθητών καθώς ήταν ώρα διαλείμματος».

Έγδυσαν 15χρονο και διακινούσαν το βίντεο συμμαθητές του στη Ρόδο -Συνελήφθησαν δύο άτομα

Στη συνέχεια ο 15χρονος έμαθε από συμμαθητές του ότι κυκλοφορούσε για το περιστατικό αυτό ένα βίντεο το οποίο μάλιστα είχαν δει και το οποίο τραβούσε ένα τουλάχιστον άτομο.

Οι δυο φερόμενοι δράστες προσήλθαν αυτοβούλως ενώπιον των αστυνομικών συνοδεία των γονέων τους και συνελήφθησαν ενώ κατασχέθηκαν και τα κινητά τους τηλέφωνα. 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Greek Mafia: Στη δημοσιότητα από την ΕΛ.ΑΣ. τα στοιχεία 8 συλληφθέντων για δολοφονίες και εμπρησμούς

Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία τα στοιχεία των 8 συλληφθέντων για συμμετοχή σε σπείρα της Greek Mafia, που κατηγορούνται για δολοφονίες, βόμβες και εμπρησμούς. Οι συλλήψεις ξ...

Φόρτωση άρθρων...