Κυριακή
04 Ιουνίου 2023

ΔΑΠ-ΝΔΦΚ: «Φοιτητικές Εκλογές όταν συμφέρει τους φοιτητές, όχι τον Κουτσούμπα»

«Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ θέλει την καλύτερη δυνατή ημερομηνία για τις φοιτητικές εκλογές. Μοναδικό κριτήριο, μία ημερομηνία που εξυπηρετεί τόσο τη φοιτητική κοινότητα όσο και την αυξημένη, μαζική συμμετοχή των φοιτητών», τονίζει η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ σε ανακοίνωσή της.

«Στο πλαίσιο αυτό, είμαστε σε ανοιχτή γραμμή με όλες τις φοιτητικές παρατάξεις, δεν τις εγκαλούμε, προκειμένου να βρεθεί κοινά αποδεκτή ημερομηνία.

Στους πλαστογράφους των περσινών αποτελεσμάτων, απαντάμε ότι εμείς δεν εξυπηρετούμε τα συμφέροντα του ΚΚΕ, αλλά των φοιτητών», αναφέρει η «γαλάζια» φοιτητική κατάταξη.

«Η ανακοίνωση της ΠΚΣ δεν είναι τίποτα περισσότερο από προσχηματική και μοναδική της σκοπιμότητα, να δημιουργήσει εντυπώσεις.

Όπως πέρυσι ίδρυσαν Φοιτητικούς Συλλόγους-μαϊμού, στους οποίους συμμετείχαν μόνο αυτοί, το ίδιο επιδιώκουν και φέτος, γιατί… έτσι τους είπε ο Κουτσούμπας.

Την απάντηση θα τους τη δώσουν οι φοιτητές στην κάλπη, όπως τους τη δίνουν εδώ και 36 χρόνια, όπως τους την έδωσαν και πέρυσι», προσθέτει η ΔΑΠ.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ναύπλιο: Δάσκαλος κατηχητικού ο αρχιμανδρίτης που συνελήφθη για ασέλγεια σε 12χρονο

Προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη πήρε ο 40χρονος αρχιμανδρίτης, ο οποίος συνελήφθη για ασελγείς πράξεις σε βάρος 12χρονου αγοριού στην Ερμιονίδα, του οποίου μάλιστα φ...

Φόρτωση άρθρων...