Σαββάτο
04 Μαΐου 2024

Δείπνο Μητσοτάκη με ηγέτες των Δυτικών Βαλκανίων – Πλην Ράμα

Ο Πρωθυπουργός θα υποδεχτεί τη Δευτέρα στο Μέγαρο Μαξίμου τους ηγέτες Δυτικών Βαλκανίων και κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης της περιοχής.

Με τους ηγέτες των Δυτικών Βαλκανίων και κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης της περιοχής θα συναντηθεί την προσεχή Δευτέρα, 21 Αυγούστου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Πρωθυπουργός θα υποδεχθεί το βράδυ της Δευτέρας, στις 20:15, στο Μέγαρο Μαξίμου τους ηγέτες των Δυτικών Βαλκανίων και κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης της περιοχής για ένα άτυπο δείπνο για τη διεύρυνση και το ευρωπαϊκό μέλλον της περιοχής με αφορμή τη συμπλήρωση 20 ετών από τη Σύνοδο Ε.Ε.-Δυτικών Βαλκανίων και τη «Διακήρυξη της Θεσσαλονίκης».

Στην πρόσκληση του πρωθυπουργού ανταποκρίθηκαν ακόμη και θα μετάσχουν στο δείπνο η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ.

Αντίθετα, στο δείπνο δεν θα παρευρεθεί ο Πρωθυπουργός της Αλβανίας, Έντι Ράμα. 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Καιρός: Αισθητή βελτίωση με ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας την Κυριακή του Πάσχα

Αισθητή θα είναι η βελτίωση του καιρού στις περισσότερες περιοχές της χώρας το Πάσχα μετά την αστάθεια του Μεγάλου Σαββάτου. Μέχρι το πρωί της Κυριακής τόσο στην Αττική όσο κα...

Φόρτωση άρθρων...