Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Δεκάδες εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα σε Αττική Οδό και Μεσογείων (Video)

Τεράστια προβλήματα στην Αττική άφησε πίσω της η κακοκαιρία «Ελπίδα».

Στη λεωφόρο Μεσογείων, στο ύψος του Νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς», πολλά είναι τα αυτοκίνητα που παραμένουν θαμμένα κάτω από το χιόνι μέχρι και σήμερα το πρωί, τόσο στο ρεύμα ανόδου όσο και καθόδου.

Παράλληλα, κατά μήκος του δρόμου υπάρχουν κλαδιά από δέντρα, αλλά και σημεία που το χιόνι φτάνει τους 40-50 πόντους, ενώ ενδεικτική της κατάστασης είναι και η είσοδος του «Γεννηματάς», όπου το χιόνι έχει καλύψει τα πάντα.

Γιατροί και νοσηλευτές παραμένουν αποκλεισμένοι για περισσότερες από 40 ώρες εντός του νοσοκομείου, καθώς δεν μπορούν να επιστρέψουν στα σπίτια τους λόγω της κατάστασης στου δρόμους.

Την ίδια ώρα, δύσκολη παραμένει η κατάσταση και στην Αττική Οδό, με πολλά εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα, με αποτέλεσμα να καθυστερεί και ο καθαρισμός του δρόμου.

Σημαντικά είναι και τα προβλήματα που παρουσιάζονται σε πολλούς δήμους της Αττικής με πεσμένα δέντρα από την κακοκαιρία που ακόμα δεν έχουν απομακρυνθεί.

Δείτε το βίντεο του MEGA: 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

ΕΟΔΥ: Μικρή αύξηση στη θετικότητα του κορωνοϊού

Μικρή αύξηση καταγράφει η θετικότητα του κορωνοϊού στην κοινότητα, την εβδομάδα 15-21 Απριλίου, σύμφωνα με την επιδημιολογική έκθεση του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ). ...

Φόρτωση άρθρων...