Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Δεμένα τα πλοία σε Λαύριο και Ραφήνα – Για ποια δρομολόγια αίρεται το απαγορευτικό απόπλου από τον Πειραιά

Αίρεται σταδιακά από το απόγευμα το απαγορευτικό απόπλου από το λιμάνι του Πειραιά, καθώς αναμένεται σταδιακή εξασθένηση των ισχυρών βόρειων ανέμων από τα βόρεια, σύμφωνα με την τελευταία πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ).

Σύμφωνα με το Λιμενικό, τα δρομολόγια των επιβατηγών οχηματαγωγών πλοίων «Blue Star 2» και «Blue Star Naxos» θα πραγματοποιηθούν κανονικά στις 17:30 για Δωδεκάνησα και Κυκλάδες, αντίστοιχα.

Δεν θα πραγματοποιηθεί μόνο το μεσημεριανό δρομολόγιο του πλοίου «Αδαμάντιος Κοραής» στις 14:55 για τις δυτικές Κυκλάδες. Όσον στα νησιά του Αργοσαρωνικού, τα δρομολόγια γίνονται μόνο με πλοία κλειστού τύπου.

Δεμένα παραμένουν τα πλοία στα λιμάνια της Ραφήνας και του Λαυρίου λόγω των ισχυρών ανέμων που φτάνουν σε ένταση ακόμη και τα 9 μποφόρ σε πολλές θαλάσσιες περιοχές του Αιγαίου. 

Κλειστές παραμένουν, επίσης, οι γραμμές Αγία Μαρίνα-Νέα Στύρα και Καβάλα-Πρίνου Θάσου.

Οι λιμενικές Αρχές καλούν τους επιβάτες, που πρόκειται να ταξιδέψουν σήμερα, πριν από την αναχωρήσή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές η τροποποιήσεις των δρομολογίων, λόγω της κακοκαιρίας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δολοφονία Λυγγερίδη: Απόπειρα αυτοκτονίας από βασικό κατηγορούμενο – Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου

Βασικός κατηγορούμενος 31 ετών, άρχισε να αυτοτραυματίζεται στα χέρια, στο άκουσμα ότι παραμένει προφυλακιστέος μαζί με άλλους τρεις εκ των 67 συλληφθέντων, ενώ είκοσι αφέθηκαν ελ...

Φόρτωση άρθρων...