Κυριακή
05 Μαΐου 2024

Έγκλημα στη Χαλκίδα: Στο μικροσκόπιο τα κινητά δολοφόνου και θύματος – Τα πρώτα λόγια της 39χρονης

Τι απαντά η 39χρονη στα «περί βιασμού». «Λυτρώθηκα» είπε στους γονείς της η 38χρονη. Δεν εξήγησε γιατί σκότωσε τον 43χρονο. Το χρονικό του φονικού.

Το κίνητρο της 39χρονης πίσω από την άγρια δολοφονία του 43χρονου ξυλουργού στην Χαλκίδα αναζητούν οι αστυνομικοί. Γι’ αυτόν τον λόγο τα κινητά του θύματος και της δράστιδος έχουν μπει στο «μικροσκόπιο».

Οι αστυνομικοί θέλουν να διαπιστώσουν οι αστυνομικοί είναι τι είδους σχέση είχαν οι δύο τους αλλά και το τι έλεγαν στις μεταξύ τους συνομιλίες ή αν υπήρχαν απειλητικά μηνύματα από την 39χρονη προς τον 43χρονο.

Οι πρώτες πληροφορίες που είχαν φτάσει στην Αστυνομία ήταν ότι οι δυο τους διατηρούσαν παράνομο ερωτικό δεσμό και ότι όταν το θύμα της είπε να χωρίσουν, εκείνη δεν άντεξε την απόρριψη και αποφάσισε να τον σκοτώσει.

Όμως, ο δικηγόρος της συζύγου του 43χρονου από την πρώτη στιγμή είπε ότι δεν υφίσταται ερωτικός δεσμός αλλά ότι η γυναίκα αυτή παρενοχλούσε το θύμα στο παρελθόν.

Αυτό ήταν σε γνώση και της συζύγου του 43χρονου και του άνδρα της 39χρονης. Κάποια στιγμή είχε αποφασιστεί να κατατεθούν και ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της για να μην τον πλησιάζει, όμως, τελικά με παρέμβαση του συζύγου της αυτό δεν συνέβη.

Όπως έγινε γνωστό, η 39χρονη εδώ και τρεις μήνες παρακολουθούνταν από ψυχολόγο. Σύμφωνα με τη σύζυγο του θύματος που μεταφέρθηκε στην Ασφάλεια Χαλκίδας για να καταθέσει όσα είδε, η 39χρονη παρενοχλούσε τον σύζυγό της αρκετό καιρό, αλλά σε καμία περίπτωση η ίδια δεν πίστεψε ότι θα έφτανε στο έγκλημα.

Τι απαντά η 39χρονη στα «περί βιασμού»

Ο πατέρας της 39χρονης, μιλώντας στο Star, είπε πως η κόρη του είχε εξομολογηθεί στους γονείς της πως είχε πέσει θύμα βιασμού από τον 43χρονο σε ένα γλέντι.

«Ψάξαμε να βρούμε το πρόβλημα και μας ομολόγησε ότι πριν από τον γάμο της είχε πέσει θύμα βιασμού από το θύμα, μια βραδιά σε ένα γλέντι. Δεν το είχε πει σε κανέναν, δεν το είχε καταγγείλει. Μας είπε επίσης ότι τα τελευταία χρόνια το θύμα διέδιδε στο χωριό ότι είχαν ερωτικές σχέσεις. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να επηρεαστεί ο γαμπρός μας και να αντιδρά βίαια. Την είχαμε δει με σημάδια στο μάτι».

Η 39χρονη απάντησε στα όσα είπε ο πατέρας της μέσα από το κρατητήριο μέσω της εκπομπής «Πρωινό» του ΑΝΤ1. Όπως μεταδόθηκε, είπε ότι «οι γονείς μου παρανόησαν αυτά που τούς είπα. Ποτέ δεν μίλησα για βιασμό, τούς μίλησα απλά για ένα σημαντικό περιστατικό που συνέβη πριν από δεκαπέντε χρόνια».

«Λυτρώθηκα» είπε στους γονείς της η 39χρονη - Δεν εξήγησε γιατί σκότωσε τον 43χρονο

Τη φράση «λυτρώθηκα, υπέφερα τρία χρόνια, κατηγορούμαι για πράγματα που είναι ανυπόστατα δεν άντεχα άλλο» είπε στον πατέρα της η 38χρονη που σκότωσε τον 43χρονο ξυλουργό Σάκη Νικολάου στη Χαλκίδα χωρίς, ωστόσο, να δίνει περισσότερα στοιχεία για το ακριβώς εννοεί με τη φράση αυτή.

Η δεύτερη κουβέντα της, όπως μετέφερε ο πατέρας της στο Star, ήταν «να μας ζητήσει συγγνώμη που μας έμπλεξε ως γονείς».

Ειδικά για την τελευταία αυτή τριετία ο πατέρας της 39χρονης μετέφερε ότι «είχαμε διαπιστώσει στο σπίτι της πράγματα που δεν μας άρεσαν. Ακαταστασίες, σπασμένα τζάμια, πόρτα χτυπημένη, το τελευταίο εξάμηνο έκλειναν τα παράθυρα για να μην υπάρχει οπτική, το τηλέφωνο δεν το σήκωνε».

Όπως είπε «μέσα στο διάστημα αυτό μας ενημέρωσε 2-3 φορές για διαζύγιο και άλλες τόσες φορές ήταν που ήρθε στο σπίτι και μας έλεγε ότι δεν θα μείνει άλλο εκεί. Και οι οι δύο υπέφεραν από κάτι και αυτό ήταν μια παρέμβαση κάποιου τρίτου». Ο πατέρας της 39χρονης δράστιδος είπε ακόμα ότι κάποια στιγμή ο σύζυγός της και γαμπρός του, του είχε πει τη φράση «αυτόν τον άνθρωπο αν δεν είχε παιδιά εγώ θα τον σκότωνα μου».

«Πιστεύω ότι είχε σκοπό να τον τρομοκρατήσει. Έμαθα ότι είχε ζητήσει μια συνδρομή να τον δείρει κάποιος άλλος» συμπλήρωσε ο πατέρας της 38χρονης.

Στο ίδιο πνεύμα ήταν και όσα είπε η μητέρα της 39χρονης, η οποία μετέφερε, επίσης, στο Star ότι «η κουβέντα της ήταν "αισθάνομαι λυτρωμένη, γιατί δεν άντεχα να αποδεικνύω τόσα χρόνια πράγματα που δεν έχω κάνει. Να προσπαθώ να απολογούμαι για πράγματα που δεν έχω κάνει"».

Το χρονικό της δολοφονίας

Η δολοφονική επίθεση σημειώθηκε λίγο πριν τις 8 το πρωί του Σαββάτου στη Χαλκίδα, όταν ο 43χρονος έφυγε για να πάει στη δουλειά του, υπό το βλέμμα της συζύγου του που τον χαιρετούσε από το μπαλκόνι. Βίντεο από τοπικό μέσο δείχνει τον 43χρονο να βγαίνει από την είσοδο της κατοικίας του.

Η σύζυγος του έντρομη κάλεσε την άμεση δράση, λέγοντας «μια γυναίκα μαχαιρώνει τον άνδρα μου». Ένα λεπτό αργότερα η αστυνομία δέχθηκε εκ νέου κλήση από άλλη γυναίκα η οποία ανέφερε ότι μαχαιρώνουν έναν άνδρα, επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου, κοντά στο 4ο Γυμνάσιο Χαλκίδας.

Όταν οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έφτασαν στο σημείο, αντίκρισαν το θύμα σε εμβρυακή στάση φέροντας μαχαίρι στην αριστερή ωμοπλάτη και με αίματα στο σώμα. Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ο ιατρός του οποίου διαπίστωσε τον θάνατο του 43χρονου άνδρα.

Λίγο πιο μακριά από το σημείο της δολοφονίας βρέθηκε άλλο μαχαίρι με κηλίδες αίματος. Η αστυνομία προχώρησε άμεσα στη σύλληψη της 38χρονης, η οποία βρισκόταν στο σημείο γεμάτη με αίματα στα ρούχα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία, αλλά έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας – Τι να περιμένουμε τις επόμενες ημέρες

Στην Αττική προβλέπεται αίθριος καιρός, με βόρειους ανέμους το πρωί και βαθμιαία μεταβλητούς στα 3 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 12 και 25 βαθμών Κελσίου.

Πάτρα: Γνωστή διαφημίστρια σε ΜΜΕ η 48χρονη που έκανε βουτιά θανάτου με τον αυτοκίνητο της στο λιμάνι

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Πάτρας με την είδηση θανάτου 48χρονης που έπεσε με το αυτοκίνητό της βόρειο λιμάνι της πόλης και ανασύρθηκε νεκρή. Σύμφωνα με τα τοπικά μ...

Φόρτωση άρθρων...