Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

«Δεν υπήρχε κεταμίνη στο Αγλαΐα Κυριακού!»: Με ποιους έγινε πυρ και μανία ο Γιαννάκος της ΠΟΕΔΗΝ

Ελλάδα

Εξαλλος έγινε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, με την προσπάθεια ορισμένων να εμπλέξουν – όπως καταγγέλλει  – στον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας, γιατρούς και νοσηλευτές του νοσοκομείου παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ ανάφερε ότι οι συνήγοροι της κατηγορούμενης μητέρας προσπαθούν να ενοχοποιήσουν το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου Παίδων για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, λέγοντας ότι χορήγησαν κατά λάθος κεταμίνη στο άτυχο κορίτσι.

«Ο κάθε κατηγορούμενος έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει την όποια υπερασπιστική γραμμή για να ελαφρύνει τη θέση του. Αρκεί να μην ξεπερνάει τα όρια και να προσπαθεί να βρει εξιλαστήρια θύματα συναδέλφους», ανέφερε ο Μ. Γιαννάκος και πρόσθεσε:

ΕΛΕΟΣ!!!!! Οι δικηγόροι της κατηγορουμένης μητέρας προσπαθούν τώρα να φορτώσουν το τραγικό θάνατο της Τζωρτζίνας στο προσωπικό του νοσοκομείου ΑΓΛΑΐΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ. Χορήγησαν στο παιδί κεταμίνη από λάθος λένε.

Το ακούσαμε και αυτό σε αυτή την συγκλονιστική ιστορία.

Δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να συκοφαντεί τους συναδέλφους με ψευδέστατους ισχυρισμούς.

Η κεταμίνη είναι φάρμακο που χρησιμοποιείται κυρίως για την πρόκληση και τη διατήρηση της αναισθησίας

Στο Νοσοκομείο ΑΓΛΑΐΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ( όπως και σε όλα τα νοσοκομεία) χρησιμοποιείται μόνο από το χειρουργείο και τη ΜΕΘ που είναι και τα μοναδικά τμήματα που δικαιούνται να παραλάβουν το συγκεκριμένο φάρμακο πάντα κατόπιν ιατρικής οδηγίας και υπό εποπτεία και επιτήρηση όσον αφορά την ποσότητα προμήθειας καθώς και την δοσολογία και την κατανάλωση του φαρμάκου στον ασθενή που πρέπει να του χορηγηθεί, όπως συμβαίνει με όλα τα κατασταλτικά φάρμακα.

Η ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ πέθανε σε κλινική του ΑΓΛΑΐΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ που δεν υπήρχε κεταμίνη».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πασαλιμάνι: Η στιγμή που εντοπίζουν νεκρό τον 31χρονο αστυνομικό μετά την κατάρρευση του κτιρίου – Εικόνες-σοκ

Στη δημοσιότητα έρχεται βίντεο-ντοκουμέντο από τις δραματικές στιγμές που ακολούθησαν έπειτα από την κατάρρευση του κτιρίου στο Πασαλιμάνι και τον θάνατο του 31χρονου αστυνομικού, ...

Νέο έκτακτο δελτίο: Κακοκαιρία με ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα πλήξει τη χώρα

Κακοκαιρία πλήττει σήμερα τη χώρα μας, με την ΕΜΥ να επικαιροποιεί το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εκδόθηκε χθες Πέμπτη, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία. ...

Φόρτωση άρθρων...