Τετάρτη
15 Μαΐου 2024

Δερβενοχώρια: «Γάζωσαν» με καλάσνικοφ τον Γιάννη Σκαφτούρο (Photos)

Θύμα δολοφονικής επίθεσης έπεσε στα Σκούρτα Βοιωτίας στα Δερβενοχώρια ένας από τους πιο γνωστούς ανθρώπους της νύχτας που απασχόλησε τις Αρχές την τελευταία εικοσαετία.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι δύο άτομα που επέβαιναν σε μηχανή μεγάλου κυβισμού, «γάζωσαν» με καλάζνικοφ τον Γιάννη Σκαφτούρο και στη συνέχεια εξαφανίσθηκαν. Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.

Οι αστυνομικοί έχουν περισυλλέξει δεκάδες κάλυκες από καλάσνικοφ, ενώ στο σημείο σπεύδει κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών.

Ο Γιάννης Σκαφτούρος είχε απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν για πολλές υποθέσεις. Μία από αυτές ήταν η απαγωγή του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 55χρονος βρέθηκε νεκρός στην αυλή του σπιτιού του. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τραυματίστηκε και η 22χρονη κόρη του, η οποία μεταφέρεται αυτή την ώρα στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» αλλά και ένας 45χρονος συμπέθερός του. 

Ο Γιάννης Σκαφτούρος ήταν ένας από τους πλέον γνωστους ανθρώπους της νύχτας. Δεξί χέρι του Βασίλη Στεφανάκου, κατηγορήθηκε μεταξύ άλλων για συμμετοχή στην απαγωγή του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου, για συμβόλαια θανάτου, εκρήξεις.

Τα τελευταία 3.5 χρόνια είχε αποφυλακιστεί και κυκλοφορούσε ελεύθερος ενώ στη νύχτα, ο 55χρονος, ήταν γνωστός με το προσωνύμιο «Θείος Τζο». Το καλοκαίρι του 2018 και ενώ βρισκόταν στις φυλακές Κορυδαλλού, δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από μέλη της αλβανικής μαφίας.

Τον Φεβρουάριο του 2020, ο Γιάννης Σκαφτούρος συνελήφθη κατά τη διάρκεια τυχαίου ελέγχου αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ στη Γλυφάδα για κατοχή ενός πιστολιού, σφαίρες, μαχαίρι και έναν ασύρματο ο οποίος ήταν συντονισμένος σε συχνότητες της Αστυνομίας.

Δερβενοχώρια: «Γάζωσαν» με καλάσνικοφ τον Γιάννη Σκαφτούρο
Δερβενοχώρια: «Γάζωσαν» με καλάσνικοφ τον Γιάννη Σκαφτούρο
Δερβενοχώρια: «Γάζωσαν» με καλάσνικοφ τον Γιάννη Σκαφτούρο

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...