Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Κολωνός: Διασωληνωμένος ο 5χρονος που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από φλεγόμενο διαμέρισμα

Ελλάδα

Διασωληνωμένος και σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει ο 5χρονος που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του χθες το βράδυ από φλεγόμενο διαμέρισμα στον Κολωνό.

Στο σπίτι βρίσκονταν τα δυο ανήλικα αδέλφια του και οι δύο γονείς, ενώ ο πατέρας που φέρεται να ήταν σε κατάσταση μέθης προσήχθη στο τμήμα για κατάθεση, σύμφωνα με πληροφορίες.

Η πυρκαγιά ξέσπασε λίγο πριν τις 10 το βράδυ από το αναμμένο μάτι της κουζίνας του διαμερίσματος δευτέρου ορόφου στην οδό Αλκυόνης. 

Κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης της φωτιάς οι πυροσβεστικές δυνάμεις ανέσυραν χωρίς τις αισθήσεις του, από το υπνοδωμάτιό του, το 5χρονο αγόρι.

Τα δύο αδέρφια του, ηλικίας 8 και 12 ετών, μαζί με τους γονείς τους κατάφεραν να βγουν από το διαμέρισμα, λίγο πριν φτάσουν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής.

Το αγόρι παρελήφθη από το ΕΚΑΒ και στη συνέχεια διακομίστηκε στο Νοσοκομείο «Αττικόν», ενώ και τα άλλα δύο αγόρια ηλικίας 8 και 12 ετών μεταφέρθηκαν και αυτά προληπτικά στο νοσοκομείο.

Η φωτιά τέθηκε άμεσα υπό έλεγχο και στο σημείο επιχείρησαν 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα. Τα πλήρη αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται από το ανακριτικό της Πυροσβεστικής.

Μέχρι να φτάσει στην περιοχή το ΕΚΑΒ γείτονας της οικογένειας έκανε μαλάξεις στο άτυχο αγοράκι.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ημαθία: Ιδιοκτήτης στάβλου παρενόχλησε ανήλικα κορίτσια σε εκδρομή, ενώ έκαναν ιππασία

Μια καταγγελία που προκαλεί σοκ και αποτροπιασμό έρχεται στο φως της δημοσιότητας από την Ημαθία, η οποία αφορά την σεξουαλική παρενόχληση δύο ανήλικων μαθητριών κατά τη διάρκεια σ...

Χειροπέδες σε δύο Σέρβους της συμμορίας «Ροζ Πάνθηρες» - Άδειαζαν κοσμηματοπωλεία στην Αθήνα

Συνελήφθησαν, μεσημβρινές ώρες της 24-4-2024 στο κέντρο της Αθήνας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 2 αλλοδαποί, ...

Φόρτωση άρθρων...