Σαββάτο
18 Μαΐου 2024

Διέρρηξαν το ΣΔΟΕ κι έκλεψαν φακέλους φοροδιαφυγής Ελληνικής Στοιχηματικής Εταιρείας

Ελλάδα

Διάρρηξη στο κτίριο της Υπηρεσίας Έρευνας και Διασφάλισης των Δημοσίων Εσόδων (ΥΕΔΔΕ), αυτής που συγκροτήθηκε μετά τη διάλυση του ΣΔΟΕ (γνωστής ως νέο ΣΔΟΕ), πραγματοποιήθηκε προχθες τη νύχτα.

Άγνωστοι παραβίασαν την μπαλκονόπορτα του 1ου ορόφου, μπήκαν στο κτίριο και άδειασαν κυριολεκτικά μία ντουλάπα, στην οποία φυλάσσονταν φάκελοι με στοιχεία δεκάδων υποθέσεων φοροδιαφυγής, που ερευνούσαν υπάλληλοι του συγκεκριμένου τμήματος.

Ανάμεσά τους και η δικογραφία για ελληνική εταιρεία στοιχημάτων,για την οποία είχε δοθεί οδηγία από τον οικονομικό εισαγγελέα Παναγιώτη Αθανασίου να διερευνηθούν ενδεχόμενα αδικήματα φοροδιαφυγής και ξέπλύματος βρώμικου χρήματος σε βαθμό κακουργήματος.

Η διάρρηξη έγινε αντιληπτή το πρωί όταν άνοιξαν τα γραφεία. Κλήθηκε η αστυνομία και η σήμανση, η οποία πήρε δαχτυλικά αποτυπώματα, επιχειρώντας να διαλευκάνει την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μενίδι: Η στιγμή που ο δολοφόνος συναντά την 40χρονη πρώην σύζυγό του λίγο πριν τη σκοτώσει

Ο 50χρονος είχε στήσει καρτέρι στο θύμα του, γνωρίζοντας ότι θα περνούσε από εκεί στις 5:30 το πρωί - Νωρίτερα, άλλο βίντεο τον δείχνει να πετάει τη σακούλα με τις μπύρες που είχε ...

Ηλεία: Πέθανε 66χρονος που εισέπνευσε φυτοφάρμακο κατά διάρκεια ραντίσματος στη Γαστούνη

Στο πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία στη Γαστούνη στην Ηλεία μετά την είδηση πως ο 66χρονος άνδρας, ο οποίος χθες εισέπνευσε φυτοφάρμακο ενώ προσπαθούσε να προστατεύσει την κ...

Φόρτωση άρθρων...