Πέμπτη
18 Απριλίου 2024

Διευκρινίσεις για την ανακοίνωση που δημοσίευσε η «ΔΑΠ» Νομικής Αθήνας

Ελλάδα

«Η επίμαχη ανακοίνωση εξεδόθη από άτομα που φέρονται ότι εκπροσωπούν την οργάνωση της ΔΑΠ Νομικής, ενώ στην πραγματικότητα δεν συμμετείχαν στις εσωκομματικές εκλογές της ΔΑΠ», αναφέρει η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.

«Η επίσημη θέση της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ πανελλαδικά είναι ότι το νομοσχέδιο για την τριτοβάθμια εκπαίδευση αναφέρεται στην εκπροσώπηση των φοιτητών στα όργανα διοίκησης του Πανεπιστημίου, κάτι που δυναμώνει την συμμετοχή και φωνή των φοιτητών σε αποφάσεις που σχετίζονται με ζητήματα φοιτητικής μέριμνας και αναγκών των φοιτητών», προσθέτει η ΔΑΠ.

«Καμία σχέση δεν έχει η συγκεκριμένη μεταρρύθμιση με τις εκλογές των Φοιτητικών Συλλόγων, ούτε φυσικά τίθεται ζήτημα κατάργησης των φοιτητικών παρατάξεων, κάτι που έτσι κι αλλιώς δεν ευσταθεί νομικά», καταλήγει η «γαλάζια» φοιτητική παράταξη.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

«Καμπανάκι» από τους μετεωρολόγους για την κακοκαιρία που έρχεται με βροχές και χιόνια – Πόσο θα πέσει η θερμοκρασία

Απότομη αλλαγή του καιρού αναμένεται κυρίως αύριο, Παρασκευή 19/4 όπως προειδοποιούν οι μετεωρολόγοι. Η θερμοκρασία θα πέσει αρκετά ενώ έρχονται έντονες βροχοπτώσεις αλλά και χιόνι...

Τροχαίο στη λεωφόρο Βουλιαγμένης - Βγήκαν από τα αυτοκίνητα και άρχισαν να παίζουν ξύλο

Με νεύρα αντιμετώπισαν δύο οδηγοί το τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκησαν. Οι δύο οδηγοί βγήκαν από τα αυτοκίνητά τους και άρχισαν να… παίζουν ξύλο. Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε ...

Φόρτωση άρθρων...