Παρασκευή
01 Μαρτίου 2024

Δίκη Φιλιππίδη: Καλούνται να καταθέσουν ως μάρτυρες πέντε γνωστοί ηθοποιοί

Ελλάδα

Πέντε νέοι μάρτυρες καλούνται να καταθέσουν στις 6 Οκτωβρίου ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου όπου δικάζεται ο Πέτρος Φιλιππίδης. Στη δίκη του ηθοποιού και σκηνοθέτη θα καταθέσουν πέντε γνωστοί ηθοποιοί.

Η κλήση τους προέκυψε μετά την κατάθεση σήμερα του υπεύθυνου στο θέατρο «Ήβη» τον Σεπτέμβριο του 2008, όταν η πρώτη καταγγέλλουσα υποστηρίζει ότι βιάστηκε για δεύτερη φορά από τον κατηγορούμενο, στα παρασκήνια.

Συγκεκριμένα, το δικαστήριο έκανε ομόφωνα δεκτή την πρόταση της εισαγγελέως της έδρας να κληθούν να καταθέσουν ως μάρτυρες οι ηθοποιοί: Θάλεια Ματίκα, καθώς αναφέρθηκε κατά την ακροαματική διαδικασία ότι είχε δει την πρώτη καταγγέλλουσα να κλαίει, Ζέτα Μακρυπούλια προκειμένου να ερωτηθεί για το εάν πράγματι υπήρχε περίπτωση αντικατάστασης στο θέατρο «Ήβη», καθώς και η Αλίνα Κωτσοβούλου για να διαπιστωθεί εάν μετά από δικό της τηλεφώνημα η πρώτη καταγγέλλουσα πήγε στο θέατρο «Ήβη» για να πάρει ρόλο στην παράσταση «Κουζίνες».

Η υπεράσπιση του Πέτρου Φιλιππίδη ζήτησε να κληθούν ως μάρτυρες οι ηθοποιοί Τάσος Χαλκιάς και Ράνια Σχίζα, που συμμετείχαν στην ίδια παράσταση.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τραγωδία στα Tέμπη: Φοιτητές ξαναγράφουν τα ονόματα των 57 νεκρών μπροστά από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη (Photos)

Μέλη των φοιτητικών συλλόγων έξω από τη Βουλή, ξαναγράφουν τα ονόματα των 57 νεκρών από την τραγωδία των Τεμπών, μπροστά από το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη. Χθες το βράδυ μετ...

Φόρτωση άρθρων...