Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Δίκη ψευτογιατρού: Εμφανίστηκε στο δικαστήριο ενώ έπρεπε να είναι σε καραντίνα (Video)

Μπέρδεμα δημιουργήθηκε για μία ακόμα φορά στη δίκη του ψευτογιατρού. Ο κατηγορούμενος μετήχθη στο δικαστήριο ενώ έπρεπε να βρίσκεται σε καραντίνα. Το δικαστήριο διέταξε την αποχώρηση του και η δίκη συνεχίζεται με την κατάθεση της μητέρας της 14χρονης Δέσποινας, θύματος του ψευτογιατρού.

Ο κατηγορούμενος στις προηγούμενες συνεδριάσεις δεν είχε δηλώσει παρών στο δικαστήριο επικαλούμενος ότι έχει κορωνοϊό. Μάλιστα δεν είχε χορηγήσει και εξουσιοδότηση στους συνηγόρους του με αποτέλεσμα η δίκη να προχωρά με τον κατηγορούμενο ωσεί παρόντα.

Ο κατηγορούμενος έλαβε εξιτήριο από το Nοσοκομείο Ευαγγελισμός στις 28 Νοεμβρίου και μεταφέρθηκε πίσω στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου είναι προσωρινά κρατούμενος. 

Ωστόσο, έπρεπε να μείνει σε πενθήμερη καραντίνα. Για ανεξήγητους λόγους σήμερα διατάχθηκε η μεταγωγική του στο δικαστήριο.

Στη συνέχεια ο εισαγγελέας ζήτησε ο κατηγορούμενος να αποχωρήσει από το δικαστήριο, καθώς δημιουργείται ζήτημα ασφάλειας και υγείας, και ζήτησε τη διερεύνηση της παρουσίας του κατηγορούμενου, ενώ έπρεπε να τηρηθεί η καραντίνα.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πυρκαγιές: Διαφορετικές εστίες στον Ασπρόπυργο – Κατάσβεση στους Δελφούς

Διαφορετικές εστίες πυρκαγιάς έχουν ξεσπάσει στη θέση Σοφό Ασπροπύργου. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική αρχικά εκδηλώθηκαν τρεις εστίες πυρκαγιάς σε οικοπεδικούς χώρους στο Σοφό Ασπροπ...

Απίστευτο περιστατικό στην Κρήτη: Απόπειρα εμπρησμού με drone σε επιχείρηση στις Μαργαρίτες Ρεθύμνου

Μια απίστευτη απόπειρα εμπρησμού σε επιχείρηση ζωοτροφών στις Μαργαρίτες Μυλοποτάμου στο Ρέθυμνο ερευνούν οι αρχές. Ακόμα πιο απίστευτο είναι ότι ο εκρηκτικός μηχανισμός «π...

Φονικό στο Μαρούσι: Ο 23χρονος που έπεσε νεκρός δεν βρισκόταν στο κέντρο - Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το φονικό που έγινε στο Μαρούσι τα ξημερώματα της Κυριακής. Ο 23χρονος που έπεσε νεκρός δεν βρισκόταν στο νυχτερινό κέντρο. Ο δράστης του φονι...

Φόρτωση άρθρων...