Σαββάτο
27 Ιουλίου 2024

Δίκη Χρυσής Αυγής: «Δηλώνω ναζιστής» παραδέχτηκε ο Λαγός

Σε μία κυνική παραδοχή προχώρησε ο Γιάννης Λαγός, καθώς παραδέχτηκε ότι είναι ναζιστής στο Εφετείο, όπου εκδικάζεται σε δεύτερο βαθμό η υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή».

Ο πρώην ευρωβουλευτής, παρέστη σήμερα στο δικαστήριο, και ομολόγησε ότι είναι ναζιστής, εξαπολύοντας πυρά κατά της έδρας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Golden Dawn Watch, επικράτησε ένταση κατά τη διάρκεια εξέτασης ενός μάρτυρα στη δίκη.

Όταν ο εισαγγελέας ρώτησε για το αν η σβάστικα της Θούλης είναι διαφορετική από την ναζιστική σβάστικα, ο Γιάννης Λαγός παρενέβη φωνάζοντας: «Δεν είναι πολιτική κατά τα άλλα η δίκη αυτή!».

«Ο κύριος Κασιδιάρης έχει πει ότι δεν είναι σβάστικα το τατουάζ στο χέρι του;», ρώτησε ο εισαγγελέας, με τον Λαγό να απαντά: «Δηλώνω ναζιστής! Θα με δικάσετε γι’ αυτό; Για να φύγουμε κάποτε! Δεν το έχω πει ποτέ, θα το πω τώρα, με φέρνετε στα όριά μου με τις ερωτήσεις, είμαι εθνικοσοσιαλιστής! Μη γελοιοποιείτε άλλο τον εαυτό σας, καταδικάστε με να τελειώνετε. Έχετε εδώ τον γραφικό μάρτυρα, δεν ντρέπεστε, ρεζίληδες!».

Ήταν τέτοιος ο εκνευρισμός του Λαγού, που αποχώρησε.

«Ο κατηγορούμενος αποχωρεί με τη θέλησή του», τόνισε ο πρόεδρος της έδρας, ενώ ο δικηγόρος πολιτικής αγωγής των Αιγυπτίων αλιεργατών, Κώστας Σκαρμέας, παρενέβη: «Κυρία πρόεδρε, να ρωτήσω μόνο επειδή είναι πολύ σημαντικό είναι η πρώτη φορά που ομολογείται ανοιχτά κάτι τέτοιο, αν καταγράφηκε».

Όπως περιγράφει το «Golden Dawn Watch», η έδρα διέκοψε για 45 λεπτά.

Στη συνέχεια, όπως περιγράφει το Golden Dawn Watch, η έδρα διέκοψε για 45 λεπτά.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σφοδρό τροχαίο στην Εύβοια: ΙΧ έφερε τούμπες και τυλίχθηκε στις φλόγες – Τραυματίστηκε ο οδηγός

Σφοδρό τροχαίο σημειώθηκε στον δρόμο προς το εκκλησάκι της Αγίας Μαρίνας στα Λουκίσια το βράδυ της Παρασκευής με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο οδηγός και να μεταφερθεί στο νοσοκομεί...

Οριοθετημένη η φωτιά στα Καλύβια Αττικής

Καλύτερη είναι η εικόνα από το μέτωπο της πυρκαγιάς που ξέσπασε το μεσημέρι σε ξερά χόρτα στα Καλύβια Αττικής. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πυρκαγιά είναι πλέον οριοθετημένη. Η φωτ...

Φόρτωση άρθρων...