Τρίτη
04 Οκτωβρίου 2022

Δίκη Χρυσής Αυγής: Τι φώναξε ο Γιάννης Λαγός - Αίτημα αναβολής από τον δικηγόρο του Μιχαλολιάκου

Ελλάδα

Στο εδώλιο κάθονται ξανά τα ηγετικά μέλη της Χρυσής Αυγής. Ο δικηγόρος του Νίκου Μιχαλολιάκου κατέθεσε αίτημα αναβολής της δίκης επικαλούμενος λόγους υγείας του εντολέα του.

Συγκεκριμένα όπως δήλωσε στο δικαστήριο ο Δημήτρης Παπαδέλλης προσκομίζοντας και σχετικά έγγραφα, ο καταδικασμένος πρωτόδικα ως αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής:

«Νόσησε με κορωνοϊό αλλά το αντιμετώπισαν αργά, έπειτα από 9 ημέρες. Νοσηλεύτηκε σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας δύο μήνες και βρίσκεται πλέον σε κέντρο αποκατάστασης», ανέφερε ο δικηγόρος συμπληρώνοντας πως αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και απώλεια συνείδησης με ακουστικές και οπτικές ψευδαισθήσεις.

«Είναι μια δίκη αυτής της έντασης και ο άνθρωπος δεν έχει δει καν την απόφαση του πρωτόδικου δικαστηρίου που δημοσιεύτηκε την 1η Απριλίου. Δεν την έχει διαβάσει», πρόσθεσε δικηγόρος.

Γιάννης Λαγός: «Πολιτικός κρατούμενος»

«Γιάννης Λαγός, πολιτικός κρατούμενος», φώναξε ο άλλοτε βουλευτής της Χρυσής Αυγής και νυν ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός κατά την ανάγνωση του καταλόγου των κατηγορουμένων.

Από τους 54 κατηγορουμένους που δικάζονται σε δεύτερο βαθμό, μόνο οι 16 ήταν παρόντες στη δικαστική αίθουσα, ενώ οι πέντε παραστάθηκαν χωρίς δικηγόρο και θα πρέπει να τους διορίσει το δικαστήριο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη