Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Δικηγόροι πατέρα Αντώνιου: «Πέταξαν, παράνομα, στον δρόμο την οικογένεια του»

Στην απομάκρυνση του πατέρα Αντωνίου από όλες τις δομές της «Κιβωτού του Κόσμου», αναφέρθηκε ένας από τους συνήγορούς του, ο Θρασύβουλος Κονταξής.

«Το αβυσσαλέο μίσος της επίσημης ελληνικής εκκλησίας για το έργο της «Κιβωτού» συνάντησε την εκλογική αγωνία της Κυβέρνησης, η οποία με ένα εγκάθετο διοικητικό συμβούλιο, πρόεδρος του οποίου είναι μία κυρία εφοπλιστής, χωρίς καμία προειδοποίηση, παράνομα και αυθαίρετα κλείδωσαν και πέταξαν κυριολεκτικά στον δρόμο την οικογένεια του πατρός Αντωνίου, ο οποίος επιστρέφοντας από ραντεβού δεν μπόρεσε να μπει καν στο γραφείο του», ανάφερε ο δικηγόρος.

Ακόμα, ο Θρασύβουλος Κονταξής είπε στους δημοσιογράφους ότι έχουν αλλάξει τις κλειδαριές και η οικογένεια δε μπορεί ούτε τα πράγματά της να πάρει.

«Είναι παράνομο! Θα κάνω ό,τι προβλέπει ο νόμος. Τη Δευτέρα θα δω τον κύριο Ντογιάκο και θα υποβληθεί και έγκληση για συγκεκριμένα αδικήματα» ,είπε ο δικηγόρος.

Σχολιάζοντας δημοσιεύματα με δηλώσεις του πατέρα Αντωνίου, ο δικηγόρος ξεκαθάρισε ότι «ο πατέρας Αντώνιος δεν έχει προβεί σε καμία δήλωση. Ούτε ο πατέρας Αντώνιος, ούτε η πρεσβυτέρα».

«Βιώνουμε μία κατάσταση πλήρους κατάχρησης του κράτους δικαίου, ευθείας παραβίασης του τεκμηρίου αθωότητας, παρατεταμένης κατάστασης ανθρωποφαγίας για έναν άνθρωπο, που έχει δηλώσει ευθύς εξαρχής ότι είναι αθώος», ανέφερε από την πλευρά του ο δεύτερος συνήγορος του πατέρα Αντωνίου, Ιωάννης Κώτσος.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...