Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Δικηγόρος Σκαφτούρου: «Πρώτη φορά κάποιος δολοφονείται μέσα στο σπίτι του και μπροστά στην οικογένειά του»

«Όταν κάποιος συνοδεύεται και επιμελείται την ασφάλειά του, ασφαλώς κάτι φοβόταν», τόνισε για τον δολοφονηθέντα Γιάννη Σκαφτούρο ο δικηγόρος του, Γιάννης Μαρκουλάκος.

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών για τη δολοφονία στα Σκούρτα Βοιωτίας, στις οποίες αναμένεται και αίτημα άρσης απορρήτου των επικοινωνιών.

«Ανάμεσα σε όλες τις δολοφονίες που έχουν γίνει, είναι η πρώτη φορά που κάποιος δολοφονείται μέσα στο σπίτι του, μαζί με τα παιδιά και τα εγγόνια του. Νόμιζα ότι υπάρχει ένας κώδικας μεταξύ κάποιων ανθρώπων, ότι στέκονται μακρυά από τις οικογένειες. Αυτή τη σκέψη νομίζω ότι είχε και ο ίδιος την ημέρα εκείνη, οπότε και δεν προφυλάχθηκε», ανέφερε ο δικηγόρος, μιλώντας στην ΕΡΤ.
 
Ερωτηθείς αν ο εκλιπών του είχε εκμυστηρευτεί αν νιώθει απειλή, απάντησε: «Δεν εκμυστηρεύεται ο καθένας στον δικηγόρο του τις όποιες φοβίες έχει ή τι συναλλαγές είχε κάνει. Εγώ άκουγα ότι μου έλεγε, τα φίλτραρα και έβγαζα τα δικά μου συμπεράσματα».

«Δεν ξέρω να σας πω ποιοι μπορεί να κρύβονται πίσω από την επίθεση. Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν έχει σχέση που μπορεί να πηγαίνει το μυαλό μας. Σημασία έχει να υπάρχουν στοιχεία που να το δικαιολογούν», πρόσθεσε ο Γιάννης Μαρκουλάκος.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...