Σαββάτο
20 Απριλίου 2024

Δολοφονία 19χρονου: Συνελήφθη ο 20χρονος Αλβανός που είχε διαφύγει στην Αλβανία

Συνελήφθη ο 20χρονος Αλβανός, ο οποίος είχε διαφύγει στην Αλβανία και είναι ένας από τους κατηγορούμενους στην υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη.

Λίγες ώρες μετά την προαναγγελία του δικηγόρου του ότι θα παραδοθεί, ο 20χρονος αλβανικής καταγωγής που κατηγορείται για την δολοφονία του 19χρονου φοιτητή ως μέλος της ομάδας των έντεκα χούλιγκαν που σκότωσαν εν ψυχρώ τον 19χρονο φοιτητή, ο νεαρός άντρας βρίσκεται στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας, σύμφωνα με πληροφορίες.

Με την σύλληψη του 20χρονου βρίσκονται στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας και τα έντεκα πρόσωπα που τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου έκαναν την δολοφονική επίθεση στην περιοχή του γηπέδου Χαριλάου όπου ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου και μαχαιρώθηκε με ένα δρεπάνι ο 19χρονος Άλκης.

Όπως αναφέρεται στη δικογραφία, ο 20χρονος επέβαινε στο λευκό αυτοκίνητο που χρησιμοποίησε η ομάδα των χούλιγκαν που δολοφόνησαν τον Άλκη Καμπανό. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των υπολοίπων δέκα κακοποιών και τις πληροφορίες της Αστυνομίας, ο 20χρονος που διέφυγε στην Αλβανία ήταν το πρόσωπο που κρατούσε ένα μαχαίρι κατά τη διάρκεια της δολοφονικής επίθεσης στον Άλκη. 

Σύμφωνα με στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η Αστυνομία,  τα μεσάνυχτα της προηγούμενης Τετάρτης ο 20χρονος μαζί με τον πατέρα και την γιαγιά του διέφυγαν στην Αλβανία από τον μεθοριακό σταθμό της Κρυσταλλοπηγής.

Σήμερα, οκτώ ημέρες μετά την διαφυγή του στην Αλβανία και αφού οι αστυνομικές αρχές έχουν συλλάβει τους δέκα από τους έντεκα εμπλεκόμενους στη δολοφονία του Άλκη, ο 20χρονος Αλβανός υποχρεώθηκε να παραδοθεί και συνελήφθη.

Πλέον αναμένονται οι διαδικασίες για την έκδοσή του στη χώρα μας.

Πρόκειται για σκληρό χούλιγκαν, μέλος του συνδέσμου της Θύρας 4 και φίλο του 23χρονου φερόμενου ως δράστη της δολοφονίας του Άλκη. Ο 20χρονος και ο 23χρονος ήταν συγκατηγορούμενοι για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης με μαχαίρι, σε οπαδούς του Άρη το 2019 κοντά στο γήπεδο Χαριλάου, υπόθεση που δεν έχει ακόμα εκδικαστεί.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα το Σάββατο, λόγω εκδηλώσεων για την Ολυμπιακή Φλόγα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο στην Αθήνα λόγω εκδηλώσεων για την παράδοση - παραλαβή της Ολυμπιακής Φλόγας στο πλαίσιο των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού. ...

Φόρτωση άρθρων...