Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Δολοφονία Άλκη: Κατέθεσαν οι φίλοι του 19χρονου – Στη φυλακή και ο «Ντίνος»

Ενώπιον της 7ης Τακτικής Ανακρίτριας βρέθηκαν σήμερα Πέμπτη (17/2) οι φίλοι του Άλκη Καμπανού, οι οποίοι ήταν μαζί του το βράδυ που έγινε η φονική επίθεση κατά την οποία ο 19χρονος έχασε τη ζωή του.

Οι νεαροί στις καταθέσεις τους ανέφεραν τα όσα έζησαν το μοιραίο βράδυ, όταν δέχθηκαν την επίθεση των 12 ατόμων.

Σημειώνεται ότι ο ένας από τους δύο τραυματίστηκε έπειτα από την αιματηρή επίθεση, ενώ ο άλλος πρόλαβε και διέφυγε.

Αύριο, Παρασκευή, οι φίλοι του αδικοχαμένου Άλκη θα βρεθούν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης προκειμένου να γίνει αναγνώριση των 12 κατηγορουμένων για την υπόθεση.

Σκοπός είναι να γίνει ξεκάθαρη η συμμετοχή του καθένα στο αιματηρό έγκλημα.

Λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Πέμπτης (17/2) ολοκληρώθηκε η απολογία του 12ου κατηγορουμένου, ο οποίος παραδόθηκε στις Αστυνομικές Αρχές την προηγούμενη Δευτέρα (14/2).

Ο γνωστός ως «Ντίνος» αρνήθηκε την οποιαδήποτε συμμετοχή στη δολοφονία του άτυχου νεαρού καθώς, όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε, εκείνος απλά «μετέφερε» τα άτομα με το αυτοκίνητο. Μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Με εορταστικό ωράριο λειτουργούν από σήμερα τα εμπορικά καταστήματα - Ανοιχτά την Κυριακή

Ξεκινάει σήμερα, 25 Απριλίου, το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων, ενώ την Κυριακή 28 Απριλίου τα μαγαζιά θα είναι ανοικτά. Το ωράριο που προτείνουν οι ε...

Μονεμβασιά: Σε ύφεση η φωτιά στον Άγιο Στέφανο

Σε ύφεση είναι η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το πρωί, σε αγροτοδασική έκταση, νότια του Αγίου Στεφάνου, στη Μονεμβασιά στη Λακωνία. Για την κατάσβεση της φωτιάς κινητοποιήθηκαν επίγ...

Φόρτωση άρθρων...