Πέμπτη
09 Μαΐου 2024

Δολοφονία 19χρονου στη Θεσσαλονίκη: Έρχονται νέες συλλήψεις - Και η ΕΥΠ στις έρευνες

Κοντά στη σύλληψη και των υπόλοιπων δραστών της άγριας δολοφονίας του 19χρονου φοιτητή Άλκη Καμπανού στην περιοχή Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη βρίσκονται οι αστυνομικές Αρχές. Στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας βρίσκονται τα κινητά τηλέφωνα των εμπλεκομένων.

Στην υπόθεση έχει εμπλακεί και η ΕΥΠ σε αυτό, όπως γίνεται στις περιπτώσεις στυγερών εγκλημάτων, σύμφωνα με πληροφορίες του Open TV. Συγκεκριμένα, υπάρχει και η τεχνολογία που βοηθά στις έρευνες.

Ακόμα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδεχομένως μέσα στο Σαββατοκύριακο θα υπάρξει και δεύτερη σύλληψη για την υπόθεση. Οι έρευνες έχουν ανατεθεί σε ανώτατο επίπεδο, στον Διοικητή Βορείου Ελλάδος και όχι σε αστυνομικούς τοπικού τμήματος. Κάτι που σημαίνει ότι δόθηκαν και οι δυνατότητες, οι πόροι και η τεχνολογία για να εργαστεί πάνω σε αυτό.

Εκτιμάται ότι ο 23χρονος χρησιμοποίησε το κινητό του τηλέφωνο για να κάνει επαφές με συγκεκριμένα πρόσωπα, ώστε να του προσφέρουν κρησφύγετο.

Οι αστυνομικοί, με τη βοήθεια των εγκληματολογικών εργαστηρίων θα ανασύρουν τα δεδομένα του κινητού τηλεφώνου του 23χρονου, προκειμένου να διαπιστώσουν τις επικοινωνίες που είχε μετά τη δολοφονική επίθεση κατά του 19χρονου Άλκη και της παρέας του.

Αναζητούν στοιχεία που θα αποκαλύψουν, εάν και από ποιους θέλησε να ζητήσει βοήθεια ο 23χρονος. Οι Αρχές φαίνεται να γνωρίζουν ποια είναι τα δύο άτομα που βρίσκονταν μαζί με τον 23χρονο στο αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν από το σημείο, όπου έπεσε νεκρός ο Άλκης Καμπανός.

Οι προσπάθειές τους, αυτή τη στιγμή, είναι μέσω των ευρημάτων να ταυτοποιήσουν τη συμμετοχή των δύο αυτών ατόμων στον ξυλοδαρμό ή τη δολοφονία του 19χρονου. 

Οι αστυνομικοί γνωρίζουν την ταυτότητά τους και είναι πολύ κοντά στη σύλληψή τους, κάτι που αναμένεται να γίνει μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Kυβέρνηση ετοιμάζει παρέμβαση για την οπαδική βία με συγκεκριμένες αποφάσεις για την αντιμετώπιση του φαινομένου.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τροχαίο στη Βούλα: Η Αστυνομία αναζητά πληροφορίες για τη φονική παράσυρση της 72χρονης από μοτοσικλέτα

Η Ελληνική Αστυνομία αναζητά πληροφορίες σχετικά με το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης στη περιοχή της Βούλας, κατά το οποίο τραυματίστηκε θανάσιμα...

Φόρτωση άρθρων...