Σαββάτο
27 Ιουλίου 2024

Έγκλημα στη Χαλκίδα: Ήταν ο δολοφόνος στην κηδεία; - Οι κινήσεις της Ασφάλειας

Ελλάδα

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με τη δολοφονία της 63χρονης στη Χαλκίδα.

Όπως αποκαλύπτει το eviaonline, οι αρχές έχουν στο στόχαστρο τους δυο άτομα. Ένα του ευρύτερου περιβάλλοντος, και ένα του πολύ στενού της Μαρίας Δασκαλοπούλου, που έπεσε θύμα της εγκληματικής ενέργειας. Τα κίνητρα ταιριάζουν “γάντι” με προσωπικά απωθημένα, που αναβλύζουν τυφλό μίσος.

karapa_mari

Της Μαρίας Καράπα

Το ενδεχόμενο κλοπής είναι σε αυτά που έχουν έχουν εστιάσει οι έμπειροι αστυνομικοί, όμως πλέον δίνουν πάρα πολύ μικρή πιθανότητα να υφίσταται και γι' αυτό έχουν εστιάσει σε άλλα ενδεχόμενα, που εφόσον αποδειχθούν, θα σοκάρουν όχι μόνο την τοπική κοινωνία αλλά και το Πανελλήνιο.

Ήταν όμως στην κηδεία ο δολοφόνος (ή οι δολοφόνοι) και έχυνε κροκοδείλια δάκρυα; Είχε φορέσει τη μάσκα της θλίψης πάνω από αυτή του στυγνού δολοφόνου; Το evia online ήταν το μόνο ΜΜΕ που “βρέθηκε” στην κηδεία της άτυχης 63χρονης. Η σκηνή θύμισε κάτι από την πολύκροτη υπόθεση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, χωρίς να σημαίνει ότι αυτό είναι θέσφατο.

Στην κηδεία της άτυχης 63χρονης ήταν και 2 άτομα της ασφαλείας Χαλκίδας που “σκάναραν” όλες τις κινήσεις, όλων των προσώπων που η αστυνομία έχει εστιάσει και όχι μόνο.

Οι έμπειροι αστυνομικοί της ασφάλειας Χαλκίδας -από κοινού με το Ανθρωποκτονιών- που από την αρχή έλεγαν ότι η υπόθεση, δείχνει δολοφονία, παρά την αρχική γνωμάτευση του ιατροδικαστή ότι ήταν ατύχημα (με 5 μαχαιριές), έχουν ήδη σύμφωνα με πληροφορίες του eviaonline, λύσει το μυστήριο και απλώς απομένουν ορισμένες λεπτομέρειες, για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία για τη σύλληψε του δολοφόνου της Μαρίας Δασκαλοπούλου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Φωτιά στην Πρέβεζα – Εκκενώνονται περιοχές

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε το μεσημέρι, σε χαμηλή βλάστηση κοντά στη Βιομηχανική Περιοχή Πρέβεζας, στο Καλαμίτσι. Στο σημείο επιχειρούν δυνάμεις 45 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τη...

Πανελλήνιες Εξετάσεις: Έμειναν κενές συνολικά 460 θέσεις στις Στρατιωτικές Σχολές

Το μεγαλύτερο πλήγμα σε ό,τι αφορά τις κενές θέσεις δέχονται οι Στρατιωτικές Σχολές από τις Πανελλήνιες Eξετάσεις. Συγκεκριμένα, στις Στρατιωτικές Σχολές, αν και ο αριθμός των ε...

Οριοθετημένη η φωτιά στα Καλύβια Αττικής

Καλύτερη είναι η εικόνα από το μέτωπο της πυρκαγιάς που ξέσπασε το μεσημέρι σε ξερά χόρτα στα Καλύβια Αττικής. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πυρκαγιά είναι πλέον οριοθετημένη. Η φωτ...

Φόρτωση άρθρων...