Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Δολοφονία στην Καλαμάτα: Γνωστός με το ψευδώνυμο «Αμερικάνος» ο 47χρονος που έπεσε νεκρός (Photos)

Ελλάδα

Σε εξέλιξη βρίσκονται η έρευνες της Αστυνομίας για τη δολοφονία 47χρονου στην Καλαμάτα.

Οι αστυνομικές Αρχές εξετάζουν το σενάριο η δολοφονία του 47χρονου στην Καλαμάτα να σχετίζεται με ξεκαθάρισμα λογαριασμών για υποθέσεις ναρκωτικών, οι αστυνομικές αρχές που έχουν αναλάβει τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Το θύμα, που ζούσε στο παρελθόν στις ΗΠΑ, ήταν γνωστό με το ψευδώνυμο «Αμερικάνος», σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ.

Kάθειρξη έξι ετών στον 50χρονο που έκλεψε πανάκριβους πίνακες από την Πινακοθήκη

Το χρονικό της δολοφονίας

Η δολοφονική επίθεση έγινε το πρωί της Παρασκευής, στη διασταύρωση των οδών Ύδρας και Σόλωνος, στο κέντρο της Καλαμάτας. Ο 47χρονος κινείτο με τη μηχανή του επί της οδού Ύδρας, όταν δίπλα του σταμάτησε ένα αυτοκίνητο με δύο άνδρες.

Είχαν έναν σύντομο διάλογο και στη συνέχεια ακούστηκαν πυροβολισμοί. Αμέσως μετά, οι δύο δράστες διέφυγαν με το αυτοκίνητό του, που φέρει Κρητικές πινακίδες.

Ο 47χρονος τραυματίστηκε στο πόδι και πιθανότατα υπέστη ρήξη της αρτηρίας, με αποτέλεσμα να χάσει πολύ αίμα.

Το θύμα διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Καλαμάτας, όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση ώστε να αντιμετωπιστούν τα τραύματά του. Ωστόσο, παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, λίγες ώρες αργότερα εξέπνευσε.

Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δύο δραστών. Στο πλαίσιο των ερευνών, λαμβάνουν μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων, ενώ συλλέγουν βίντεο από κυκλώματα ασφαλείας επιχειρήσεων, που βρίσκονται στην περιοχή.

kalamata
kalamata

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πάτρα: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που διακινούσε ναρκωτικά σε σχολείο – 19 συλλήψεις από την ΕΛΑΣ

Εγκληματική οργάνωση που διακινούσε ναρκωτικά σε σχολικό συγκρότημα της Πάτρας, εξαρθρώθηκε από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν 12 άτομα και συγκεκρ...

Φόρτωση άρθρων...