Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Δολοφονία στην Κω: Τα λάθη που πρόδωσαν τον 32χρονο

Ελλάδα

Τον δρόμο της Δικαιοσύνης έχει πάρει η δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια από την Πολωνία που άφησε την τελευταία της πνοή στην Κω. Ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές είναι αντιμέτωπος με ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία ενώ η Αστυνομία έστρεψε το βλέμμα της επάνω του μετά τα «λάθη» που όπως φαίνεται τον πρόδωσαν.

Το κινητό της Αναστάζια «έδειξε» τον δολοφόνο της

Όπως μετέδωσε το πρωί της Παρασκευής (23/6) η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα Mega» με την Ανθή Βούλγαρη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο οι αστυνομικοί κατάφεραν να συγκεντρώσουν περισσότερες πληροφορίες για τις κινήσεις του 32χρονου από την ανάλυση του στίγματος του κινητού του τηλεφώνου, τόσο του ίδιου όσο και της 27χρονης Αναστάζια.

Συγκεκριμένα, το στίγμα από το κινητό του 32χρονου δείχνει ότι έκανε διάφορες κινήσεις στην ευρύτερη περιοχή για να κατευθυνθεί προς το σημείο όπου εντοπίστηκε η σορός της 27χρονης. Οι αστυνομικοί οι οποίοι έκαναν φύλλο και φτερό το κινητό του θύματος διαπίστωσαν πως κάποιος είχε προλάβει να σβήσει σημαντικά δεδομένα, όπως προσωπικά στοιχεία και κλήσεις που έγιναν το βράδυ της δολοφονίας της, πριν βγάλει την κάρτα SIM και το πετάξει σε ένα σπίτι στην περιοχή.

Παρά το γεγονός ότι τα στοιχεία σε βάρος του 32χρονου είναι συντριπτικά, εκείνος δεν αλλάζει στάση και επιμένει ότι είναι αθώος, κάτι που υποστήριξε και στην απολογία του το μεσημέρι της Τέταρτης στην ανακρίτρια.

«Κλειδί» στις έρευνες ο συγκάτοικος του Μπαγκλαντεσιανού

Ο συγκάτοικος του 32χρονου αποκάλυψε στην κατάθεσή του το μοιραίο βράδυ ο κατηγορούμενος μαζί με την 27χρονη αποχώρησαν από το σπίτι, κάτι που επιβεβαιώθηκε από υλικό κάμερας ασφάλειας που εντοπίστηκε τις τελευταίες ώρες και τους δείχνει να βρίσκονται σε δρόμο της περιοχής, λίγη ώρα πριν τη δολοφονία.

Η κάμερα του κατέγραψε την έξοδο από το σπίτι

Η Αστυνομία έχει στην κατοχή της βίντεο που αποτυπώνει τις κινήσεις του 32χρονου, αλλά και της 27χρονης, τις κρίσιμες ώρες πριν και μετά τη δολοφονία της νεαρής Πολωνής. Ειδικότερα, οι Αρχές βρήκαν βίντεο στο οποίο φαίνεται ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας να φεύγει από το σπίτι που διέμενε, μαζί με το θύμα με κατεύθυνση προς το σημείο που η 27χρονη εντοπίστηκε νεκρή.

Οι αστυνομικοί που παρακολούθησαν τις κινήσεις του 32χρονου, όπως καταγράφονται στο βίντεο από κάμερα ασφαλείας, εντοπίζοντας σημεία που «επιβεβαιώνουν» την ενοχή του.

Στο βίντεο φαίνεται ο Μπαγκλαντεσιανός να φεύγει μαζί με την 27χρονη, να επιστρέφει έπειτα από μερικές ώρες μόνος, να ξαναφεύγει από το σπίτι προς τον ίδιο προορισμό και να γυρίζει τελικά –πάλι μόνος του- τα ξημερώματα.

Ειδικότερα, στις 11 το βράδυ ο κατηγορούμενος έφυγε από το σπίτι του με την 27χρονη, στις 2 τα ξημερώματα ξαναγύρισε για να πάρει σακούλες και σεντόνια και στις 5 παρά τέταρτο το πρωί γύρισε και έπεσε για ύπνο.

Το σπίτι της δολοφονίας

Κλιμάκιο της Ασφάλειας έφτασε το απόγευμα της Πέμπτης (15/6) σε ένα μισογκρεμισμένο σπίτι στο χωράφι όπου βρέθηκε το άψυχο σώμα της 27χρονης Αναστάζια.

Αυτό είναι το μέρος όπου φέρεται να δολοφονήθηκε η άτυχη κοπέλα από τον 32χρονο με καταγωγή από το Μπαγκλαντές. Οι Αρχές περισύλλεξαν στοιχεία που το αποκαλύπτουν. Συγκεκριμένα, σε ένα σημείο έχει σπάσει ένας φράχτης και υπάρχουν φρέσκα σπασίματα από το βάρος.

Από αυτό το σημείο και ενώ η 27χρονη είχε χάσει τις αισθήσεις της, ο 32χρονος φαίνεται να την ανέβασε στο μηχανάκι και ξεκίνησαν τη διαδρομή προς το σημείο που βρέθηκε τελικά η σορός της.

Σε αυτήν τη διαδρομή, βρήκαν ένα παπούτσι, δύο μπλουζάκια και τα τσιγάρα της 27χρονης κοπέλας. Αυτά ήταν τα ευρήματα που οδήγησαν τις Αρχές στο σημείο που βρέθηκε τελικά το πτώμα και «έδεσαν» την κατηγορία της ανθρωποκτονίας κατά του 32χρονου.

Σύμφωνα με την εθελόντρια που βρήκε τη σορό της 27χρονης, ο δράστης προσπάθησε να την κρύψει πολύ καλά, τοποθετώντας πολλά κλαδιά και στάχυα από πάνω της.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σε λίγες μέρες οποιοδήποτε πιστοποιητικό θα εκδίδεται με φωνητική εντολή - Ο ψηφιακός βοηθός αναβαθμίζεται

Για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του δημοσίου, αλλά και για την νέα εφαρμογή «MyCoast», μέσω της οποίας οι πολίτες θα μπορούν να υποβάλουν άμεσα καταγγελίες για υπέρβαση των παραχωρή...

Φόρτωση άρθρων...