Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Εκλογές: Ξεκίνησε η έξοδος των ετεροδημοτών – Αυξημένη κίνηση σε ΚΤΕΛ, διόδια και λιμάνια

Ξεκίνησε η μεγάλη έξοδος των ετεροδημοτών για τις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιουνίου, με αρκετούς είτε οδικώς, είτε με πλοία και ΚΤΕΛ να επιστρέφουν στον τόπο καταγωγής τους.

Στα ΚΤΕΛ, τα λεωφορεία έφευγαν με αυξημένη πληρότητα ενώ σήμερα, αύριο και το Σάββατο έχουν προγραμματιστεί 1.000 δρομολόγια λεωφορείων για την επαρχία.

Οι Αθηναίοι εγκαταλείπουν το λεκανοπέδιο με κάθε μέσο για ένα ακόμη εκλογικό ταξίδι μέσα στο 2023.

Με αυξημένες πληρότητες αναχωρούν τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ από τον σταθμό στον Κηφισό για τον προορισμό τους. Για σήμερα, είναι προγραμματισμένα να γίνουν 300 δρομολόγια, ενώ αύριο Παρασκευή και μεθαύριο Σάββατο θα γίνουν 350, με τους υπευθύνους να τονίζουν πως η κίνηση αναμένεται να είναι η ίδια με τις προηγούμενες εκλογές.

«Υπάρχουν δρομολόγια, αν χρειαστεί υπάρχουν αυτοκίνητα εφεδρικά».

Παρόμοια εικόνα και στο λιμάνι του Πειραιά, από όπου έχει προγραμματιστεί ο απόπλους 28 πλοίων.

– 17 για τα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη,

– 11 για τον Αργοσαρωνικό.

Αίθριος ο καιρός

Οι εκδρομείς της… κάλπης θα έχουν για σύμμαχό τους τον καλό καιρό μόνο για δύο ημέρες, καθώς σε αυτό το πρώτο κύμα ζέστης του καλοκαιριού θα καταγραφούν θερμοκρασίες έως και 37 βαθμών Κελσίου σε περιοχές όπως οι Σέρρες, η Θεσσαλία και η ανατολική Πελοπόννησος.

Ο καιρός όμως από το Σάββατο το απόγευμα και μετά χαλάει, με βροχές στα ηπειρωτικά της χώρας.

Την Κυριακή των εκλογών φαίνεται πως ο καιρός θα είναι αρχικά καλός, όμως γρήγορα τις προμεσημβρινές ώρες θα συννεφιάσει και θα εκδηλώνονται στο Ιόνιο, τα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά και τη δυτική και κεντρική Ελλάδα, κάποιες πρόσκαιρες καταιγίδες.

Ο καιρός θα αρχίσει να καλυτερεύει από το βράδυ της Κυριακής.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πυρκαγιές: Διαφορετικές εστίες στον Ασπρόπυργο – Κατάσβεση στους Δελφούς

Διαφορετικές εστίες πυρκαγιάς έχουν ξεσπάσει στη θέση Σοφό Ασπροπύργου. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική αρχικά εκδηλώθηκαν τρεις εστίες πυρκαγιάς σε οικοπεδικούς χώρους στο Σοφό Ασπροπ...

Φόρτωση άρθρων...