Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Δολοφονία στην Κω: Τι αποκάλυψε ο συγκάτοικος του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το τι έγινε πριν από τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια Πατρίσια Ρουμπίνσκα στην Κω. 

Νωρίς το απόγευμα κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές, ο οποίος κατηγορείται για την αρπαγή της 27χρονης Αναστάζια, στην Κω, η οποία βρέθηκε νεκρή το απόγευμα της Κυριακής.

Ο συγκάτοικός του 32χρονου, ο Γκούλαν με καταγωγή από το Πακιστάν τόνισε ότι «κάθε μέρα πάω στην Αστυνομία. Ό,τι ξέρω εγώ, με ρωτάνε κι εγώ λέω. Επειδή μένω μαζί του γι’ αυτό με ρωτάνε».

«Δύο μήνες ήμασταν μαζί. Πριν δεν ξέρω πού ήταν. Ήρθε εδώ μου λέει "Σε παρακαλώ. Δεν έχω σπίτι, δεν έχω φαγητό. Έλα να μείνουμε μαζί"», είπε ο Γκούλαν, μιλώντας στο Mega.

Όπως εξήγησε, παρότι ο ίδιος δουλεύει για να συντηρηθεί και να ζήσει την οικογένειά του, στους δύο μήνες που φιλοξένησε τον 32χρονο, παρέμεινε άνεργος. «Αυτό είναι το δωμάτιο, δύο μήνες ήταν μαζί μου εδώ. Έναν μήνα ήταν σπίτι (δε δούλευε) μου έδινε μόνο 100 ευρώ και τίποτα άλλο. Έχω παιδιά τρία. Έχω και γυναίκα και έναν αδελφό και μένουν μαζί στο Πακιστάν. Και εγώ στέλνω λεφτά εκεί για να φάνε», πρόσθεσε ο συγκάτοικος του 32χρονου.

Η συγκατοίκησή τους, όπως λέει, κυλούσε ομαλά, αν και τονίζει πως ο 32χρονος δεν έδειχνε διατεθειμένος να βρει δουλειά στα κτήματα ή σε κάποια επιχείρηση του νησιού. «Δεν ξέρω αν πουλούσε ναρκωτικά, ούτε αν έπαιρνε. Εγώ δεν έχω δει κάτι τέτοιο», υπογράμμισε ο Πακιστανός.

Το βράδυ της Δευτέρας επέστρεψε στο σπίτι του σχολώντας από τη δουλειά και είδε τον συγκάτοικό του να πίνει μπύρες μαζί με μια 27χρονη κοπέλα.

«Όταν αυτός έφερε κοπέλα, εγώ ήμουν έξω. Όταν ήρθα, έκατσα εδώ και τότε λέω τι είναι αυτό; "Πάρε την κοπέλα και φύγε". Δε μ’ αρέσουν αυτά γιατί έχω παιδιά. Εμένα δε μου αρέσει τέτοια δουλειά. Εγώ μόνο να δουλέψω θέλω. Κακό είναι αυτό. Δεν είναι σωστό», τόνισε χαρακτηριστικά. Επικράτησε ένταση μεταξύ τους, με τον Γκούλαν, όπως λέει, να ζητά από τον 32χρονο να πάρει την κοπέλα και να φύγουν από το σπίτι.

«Μαζί έπιναν τις μπύρες. Ήπιαν δύο μπουκάλια. Εγώ είπα "γιατί έφερες αυτό το κορίτσι; Ποια είναι η κοπέλα; Εγώ πρώτη φορά βλέπω το κορίτσι". Και λέει είναι φίλη. Και λέω "φύγε απ’ εδώ. Δε θέλω κορίτσι εδώ. Πάρ’ το και άφησέ το από εκεί που την πήρες". Λέει "εντάξει" μετά πήγε έξω. Έκατσε εκεί έξω στην καρέκλα. Εγώ έφαγα και κοιμήθηκα στις 23.00 η ώρα».

Ο Γκούλαν κοιμήθηκε γύρω στις 23.00 το βράδυ και στη 01.00 το πρωί ξύπνησε και αντιλήφθηκε πως ο συγκάτοικός του δεν έχει επιστρέψει ακόμη και τον αναζήτησε.

«Ξαναξύπνησα και πήρα τηλέφωνο και λέω "πού είναι ο μ@@@κας" αλλά το είχε κλειστό. Και ήταν πολύ πιωμένος και σκέφτηκα μην πέσει κάτω αν καβαλήσει μηχανάκι και πεθάνει. Γι’ αυτό τον πήρα τηλέφωνο».

Όπως είπε, επιχείρησε να τον ξανακαλέσει και στις 02.00 το πρωί, όμως το κινητό του 32χρονου ήταν απενεργοποιημένο. «Ξύπνησα 01.00 η ώρα και μετά ξαναξύπνησα 02.00 η ώρα και ακόμα δεν ήταν σπίτι».

Παράλληλα, τόνισε ότι ήταν η πρώτη φορά που ο 32χρονος Μπαγκαλντεσιανός έφερνε κοπέλα στο σπίτι και η πρώτη φορά που ο ίδιος συνάντησε την Αναστάζια.

«Πρώτη φορά έφερε γυναίκα. Πριν δύο μήνες ήταν εδώ με εμένα και δεν είχε φέρει. Πρώτη φορά εγώ το είδα. Ποτέ δεν την έχω δει εγώ. Ποτέ. Η κοπέλα έπινε πολύ και εκείνος έπινε πολύ», κατέληξε ο συγκάτοικος του 32χρονου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πώς θα μεταφέρονται ηλεκτρικά και plug-in υβριδικά οχήματα με πλοία – Τι αναφέρει το υπουργείο Ναυτιλίας

Οδηγίες για την ασφαλή μεταφορά ηλεκτρικών και plug-in υβριδικών οχημάτων με πλοία της ακτοπλοΐας έδωσε το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής. Με αφορμή τη συζήτηση πο...

Κάλυμνος: Εξάρθρωση σπείρας ναρκωτικών από την ΕΛΑΣ - Διακινούσαν κοκαΐνη μέσα σε κάψουλες

Στην εξάρθρωση μιας σπείρας που διακινούσε ναρκωτικά στην Κάλυμνο προχώρησαν οι Αρχές. Τα μέλη της σπείρας διακινούσαν κοκαΐνη, η οποία ήταν συσκευασμένη σε κάψουλες, που ερχόταν μ...

Φόρτωση άρθρων...