Πέμπτη
18 Απριλίου 2024

Δολοφονία στην Ξάνθη: Συνελήφθησαν οι δύο γιοι και ο γαμπρός του 37χρονου

Ελλάδα

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση δολοφονίας του 46χρονου στο Δροσερό Ξάνθης. Μετά τη σύλληψη του 36χρονου δράστη, συνελήφθησαν οι δύο γιοι του και ο γαμπρός του για τη δολοφονία του.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

Συνελήφθησαν χθες (19-3-2023) σε περιοχές της Ξάνθης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, τέσσερις ημεδαποί 37, 18, 17 και 17 ετών, κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία με δόλο και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων κατά περίπτωση σε βάρος 46χρονου ημεδαπού.

Συγκεκριμένα χθες τις πρώτες πρωινές ώρες οι ανωτέρω δράστες δρώντας από κοινού μετέβησαν στην οικία του 46χρονουσε οικισμό της Ξάνθης, όπου εισήλθαν στο εσωτερικό της και με την χρήση πυροβόλου όπλου ο 37χρονος τραυμάτισε τον παθόντα, ενώ στην συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Ο παθών μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ξάνθης όπου και κατέληξε.

Στην κατοχή του 37χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το ανωτέρω όπλο ως προϊόν εγκληματικής ενέργειας, μία γεμιστήρα και 24 φυσίγγια.

Η αστυνομική έρευνα και προανάκριση, διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης.

Πώς έγινε η δολοφονία

Ο 37χρονος μαζί με τους δύο γιους του και τον γαμπρό τουεισέβαλαν στο σπίτι του 46χρονου σε οικισμό Ρομά και έσπασαν την πόρτα του δωματίου, όπου κοιμόταν.

Μαζί του στο δωμάτιο ήταν η σύζυγός του, ο γιος του και τα τέσσερα ανήλικα εγγόνια του. Ο δράστης τον πυροβόλησε πέντε φορές στην θωρακική-κοιλιακή χώρα και στην πλάτη. Στην συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ξάνθης από τον γιο του σε κρίσιμη κατάσταση και αμέσως μπήκε στο χειρουργείο. Οι γιατροί παρά τις προσπάθειες τους δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στην ζωή.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αίγιο: 36χρονη έκανε απόπειρα αυτοκτονίας μετά από επίθεση που δέχτηκε από τον σύζυγό της

Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε μια γυναικά στην περιοχή του Αιγίου μετά από επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας. Ολα έγιναν χθες, όταν το Α.Τ. Αιγιαλείας ενημερώθηκε από το Γ.Ν. Αιγίου...

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Βροχές, καταιγίδες, και κεραυνοί από το μεσημέρι της Παρασκευής

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού για την κακοκαιρία που αναμένεται από το μεσημέρι της Παρασκευής εξέδωσε το μεσημέρι της Πέμπτης η ΕΜΥ. Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο τα χαρακ...

Φόρτωση άρθρων...