Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Δολοφονία στο Κουκάκι: Τα πρώτα λόγια του δράστη – Τι είπε σε συγγενείς και αστυνομικούς

Τον λόγο που σκότωσε την 46χρονη γυναίκα του στο Κουκάκι αποκαλύπτουν τα πρώτα λόγια του 55χρονου δράστη στα συγγενικά του πρόσωπα.

Ο 55χρονος Βορειοηπειρώτης καβγάδιζε συχνά και για ασήμαντες αφορμές με την 46χρονη γυναίκα του. Χθες το βράδυ η συμπεριφορά του ήταν πάλι μια επανάληψη του ίδιου σκηνικού με την άτυχη γυναίκα να μην μπορεί να το αντέξει άλλο. Η 46χρονη ανακοίνωσε στον σύζυγό της ότι θα φύγει.

Τα πρώτα λόγια του συζυγοκτόνου στους συγγενείς, σύμφωνα με όσα κατέθεσαν στους αστυνομικούς ήταν: «Ήπια κάτι μπύρες το βράδυ. Γύρισα σπίτι και η γυναίκα μου είχε ετοιμάσει βαλίτσες να φύγει. Και την χτύπησα». 

Μάλλον δεν πίστευε ότι η σύζυγός του θα πραγματοποιήσει αυτό που του ανακοίνωσε. Ο δράστης νοσηλεύεται στο ΚΑΤ και αναμένεται μέσα στην ημέρα να δώσει κατάθεση στις Αρχές για τις συνθήκες του φονικού.

Ο 55χρονος αφού σκότωσε την 46χρονη σύζυγό του μέσα στο διαμέρισμα της οδού Ματρόζου, την τύλιξε με κουρτίνα.

Ο δράστης εργαζόταν ως μάγειρας και σύμφωνα με τις περιγραφές των συγγενών και του γιου του ήταν ένας ιδιαίτερα ευέξαπτος άνθρωπος, ο οποίος τους τελευταίους μήνες καβγάδιζε συνεχώς και χωρίς λόγο με την άτυχη γυναίκα. Όλοι τον χαρακτηρίζουν ερειστικό και ως έναν άνθρωπο που έχανε εύκολα τον έλεγχο.

Η 46χρονη δούλευε ως καθαρίστρια. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης είχε φύγει από το σπίτι και είχε ενοικιάσει νέο διαμέρισμα. Όμως, στη συνέχεια, ζήτησε από την 46χρονη να τον δεχθεί πίσω, κάτι που η γυναίκα δέχθηκε και όπως αποδείχθηκε ήταν μοιραίο.

Ο 55χρονος μετά το έγκλημα που ειδοποίησε τον 24χρονο γιο του ότι σκότωσε την μητέρα του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τού είπε χαρακτηριστικά: «Έλα σπίτι, σκότωσα την μητέρα σου».

Ο 24χρονος γιος της οικογένειας ήταν εκείνος που βρήκε την 46χρονη μέσα σε μια λίμνη αίματος και ειδοποίησε την Άμεση Δράση.

Έγκλημα στο Κουκάκι: «Σκότωσα τη μητέρα σου!», είπε στον γιο του ο 55χρονος που μαχαίρωσε τη σύζυγό του

Ο καβγάς 

Ο 55χρονος σύζυγός της, ο οποίος προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του, πέφτοντας στον γκρεμό με το αυτοκίνητό του στην Παλαιά Φώκαια, συνελήφθη.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, ένας καβγάς ήταν η αφορμή για να συμβεί η νέα γυναικοκτονία, αυτή τη φορά στο διαμέρισμα της οδού Ματρόζου.

Μεθυσμένος και αποφασισμένος να λύσει με κάθε τρόπο τις διαφορές του, τσακώθηκε άγρια και αφού επιχείρησε αρχικά να πνίξει τη σύζυγο του στη συνέχεια, άρπαξε το κουζινομάχαιρο και με δυο μαχαιριές την σκότωσε.

Κατά τη διάρκεια της λογομαχίας πήρε αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα μαχαίρι και κατάφερε πολλαπλές μαχαιριές στην 46χρονη, με αποτέλεσμα να την σκοτώσει.

Στο διαμέρισμα μετέβη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου οι διασώστες διαπίστωσαν τον θάνατο της άτυχης γυναίκας.

Ο 55χρονος προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του

Ο φερόμενος ως δράστης μετά το έγκλημα πήρε το αυτοκίνητό του, κατευθύνθηκε προς την Παλαιά Φώκαια Κερατέας και προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του πέφτοντας στο γκρεμό, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΑΝΤ1.

Αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται τραυματισμένος και φρουρούμενος στο Νοσοκομείο ΚΑΤ και είναι ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της συζύγου του.

Ο 55χρονος, τον οποίο η αστυνομία αναζητούσε, επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του, πέφτοντας με το αυτοκίνητό του σε γκρεμό στην περιοχή της Παλαιάς Φώκαιας.

Με τη βοήθεια διερχόμενου οδηγού, μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ όπου και νοσηλεύεται.

Όπως επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος αστυνομικών Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, ο άνδρας τελικά έπεσε σε βράχια και διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ενημέρωσε συγγενικό του πρόσωπο ότι έχει σκοπό να βάλει τέλος στη ζωή του, με την ΕΛΑΣ να τον εντοπίζει στο 59ο χλμ. της Αθηνών-Σουνίου, στο ύψος του Χάρακα, όπου είχε πέσει στα βράχια, ενώ νωρίτερα είχε επιχειρήσει να κόψει τις φλέβες του.

Κουκάκι: 55χρονος συνελήφθη για τη δολοφονία της γυναίκας του με μαχαίρι
Κουκάκι: 55χρονος συνελήφθη για τη δολοφονία της γυναίκας του με μαχαίρι

 

Ακόμη μία οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα. Ένας 55χρονος φέρεται να σκότωσε τη 46χρονη γυναίκα του μαχαίρι στο σπίτι τους στο Κουκάκι.  Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες του εγκλήματος. Ο δράστης φέρεται να μαχαίρωσε την 46χρονη μετά από καβγά που είχε το ζευγάρι προκαλώντας το θανάσιμο τραυματισμό της.  Όλα έγιναν λίγο μετά τη 1 τη νύχτα στο διαμέρισμα επί της οδού Ματρόζου και τη νεκρή γυναίκα εντόπισε ο γιος της μέσα σε ένα λουτρό αίματος ειδοποιώντας άμεσα την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ.  Σύμφωνα
Κουκάκι: 55χρονος συνελήφθη για τη δολοφονία της γυναίκας του με μαχαίρι
Κουκάκι: 55χρονος συνελήφθη για τη δολοφονία της γυναίκας του με μαχαίρι
Κουκάκι: 55χρονος συνελήφθη για τη δολοφονία της γυναίκας του με μαχαίρι

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Νίσυρος: Ένταλμα σύλληψης για τον αρχαιοφύλακα που φέρεται να παρενοχλούσε ανήλικους

Ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε για τον αρχαιοφύλακα, ο οποίος έχει καταγγελθεί για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος έντεκα παιδιών, στη Νίσυρο. Όλα ξεκίνησαν τη Δευτέρα 15 Α...

Φόρτωση άρθρων...