Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Δολοφονία στο Περιστέρι: Βρέθηκαν απειλητικά μηνύματα στο κινητό της 17χρονης Νικολέττας

Ελλάδα

Δεκάδες απειλητικά μηνύματα φέρεται να είχε δεχτεί στο κινητό τηλέφωνό της η 17χρονη Νικολέτα από τον 30χρονο σύντροφό της πακιστανικής καταγωγής, βασικό ύποπτο για την άγρια δολοφονία της μέσα στο σπίτι της στο Περιστέρι.

Τα παραπάνω στοιχεία προκύπτουν, σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος», από την πρώτη ανάσυρση δεδομένων του κινητού τηλεφώνου του άτυχου κοριτσιού που έκαναν τα στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής, ενώ αναμένεται η λεπτομερέστατη εξερεύνησή του από τα στελέχη της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.

Τα μηνύματα έχουν αποσταλεί τις τελευταίες ημέρες πριν από τη δολοφονία της και άρχισαν όταν η Νικολέτα του ζήτησε να διακόψουν τη σχέση τους και να της δώσει τα κλειδιά του σπιτιού της.

Τότε ο 30χρονος φαίνεται να έγινε απειλητικός και επιθετικός εναντίον της, αρνούμενος επίμονα να δοθεί τέλος στη σχέση τους και να της παραδώσει τα κλειδιά. 

Ίδιες είναι οι αναφορές συγγενικών και φιλικών προσώπων της 17χρονης, που καταθέτουν ότι υπήρχαν εντάσεις και διαφωνίες τις τελευταίες ημέρες ανάμεσά τους.

Ακόμα, καταθέτουν ότι η ζήλια του φερόμενου ως δράστη, που θεωρούσε «κτήμα» του το άτυχο κορίτσι, και η επιθυμία της 17χρονης να διακόψουν τη σχέση τους και να φύγει από το σπίτι τους αποτελούσαν τις αφορμές για συχνούς άγριους καβγάδες, που εντείνονταν καθημερινά.

Άφαντος ο σύντροφος 17χρονης – Σήμερα η κηδεία της

Σήμερα στις 12:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Μακροχωρίου Ημαθίας θα γίνει η κηδεία της αδικοχαμένης Νικολέτας. Συγγενείς και φίλοι θα πουν το «τελευταίο αντίο» στη 17χρονη που δολοφονήθηκε στο σπίτι της στην οδό Αραχώβης στο Περιστέρι.

Η ανάρτηση του πατέρα της «ραγίζει» καρδιές: « Στις 4/8/2022 στις 12 μ.μ στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Μακροχωρίου αποχαιρετούμε στη χώρα των αγγέλων τον άγγελό μας».

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί συνεχίζου τις έρευνες για να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον σύντροφο της 17χρονης Νικολέτας.

Ο άνδρας, πακιστανικής καταγωγής, παραμένει άφαντος, ενώ σήμα με τα στοιχεία και τη φωτογραφία του έχει σταλεί σε όλες τις πύλες εξόδου της χώρας. Η κινητοποίηση σε λιμάνια, αεροδρόμια και μεθοριακούς σταθμούς είναι μεγάλη προκειμένου να αποτραπεί η φυγή του, καθώς όπως είχε πει σε συγκατοίκους του, σκόπευε να φύγει από την Ελλάδα. Μετά το έγκλημα, απενεργοποίησε το κινητό του.

Την ίδια ώρα η αδελφή της Νικολέτας, ξεσπά και σύμφωνα με το STAR, στέλνει το δικό της μήνυμα στον κύριο ύποπτο για τη δολοφονία της 17χρονης.

«Καταρχάς σχολιάζουν με αρνητικά σχόλια κάτι που μας επηρεάζει όλους. Δεύτερον, δεν είμαστε Ρομά και τρίτον ένα μήνυμα να δημοσιευτεί για να το δουν όλοι και σίγουρα ο δράστης, από εμένα: Όπου βρίσκεσαι, θα σε βρω. Έτσι όπως σκότωσες την αδελφή μου που την έπνιξες, έτσι θα σε σκοτώσω και εγώ, με τα ίδια μου τα χέρια. Για να πάρω δικαιοσύνη για τη ψυχή της καρδούλας μου».

Πληροφορίες ότι κρύβεται στα βόρεια προάστια 

Εντός Αττικής και συγκεκριμένα στα βόρεια προάστια, φαίνεται να κρύβεται ο 30χρονος Πακιστανός, που σύμφωνα με το Τμήμα Ανθρωποκτονιών, που φέρεται έπνιξε την 17χρονη μέσα στο σπίτι της στο Περιστέρι τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 30χρονος φυγάς, που δείχνει πολύ νεότερος από την ηλικία του, πιθανολογείται πως θα παραδοθεί και θα υποστηρίξει πως είχε ένα άγριο επεισόδιο με το 17χρονο κορίτσι και ευρισκόμενος εν βρασμώ ψυχής το έπνιξε και στη συνέχεια εξαφανίστηκε παίρνοντας μαζί όλα τα πράγματα του. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, άτομα από το συγγενικό και φιλικό του περιβάλλον, τον φυγάδευσαν στα βόρεια προάστια προετοιμάζοντας το έδαφος για την παράδοση του στις διωκτικές Αρχές. 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκλεβε ΙΧ και σπίτια στην Αττική - Λεία πάνω από 146.000 ευρώ

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής προχώρησε στην εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης, τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούνταν στις κλοπές ΙΧ, τα οποία στη συνέχεια χρησιμοποιούσα...

Φόρτωση άρθρων...