Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Δολοφονία στους Αγίους Αναργύρους: «Το έγκλημα ήταν προμελετημένο»

«Ο πατέρας της Κυριακής είχε υποψίες ότι το παιδί του δεχόταν κακοποιητικές συμπεριφορές από τον δράστη», είπε η δικηγόρος του πατέρα της 28χρονης Κυριακής Γρίβα. 

Μία εβδομάδα έπειτα τη δολοφονία της 28χρονης, την οποία μαχαίρωσε μέχρι θανάτου ο πρώην σύντροφός της έξω από το Αστυνομικού Τμήματος των Αγίων Αναργύρων και μία ημέρα μετά την απόπειρα αυτοκτονίας του 39χρονου δράστη, η συνήγορος του πατέρα της Κυριακής Γρίβα μίλησε για το έγκλημα που συγκλόνισε την Ελλάδα. 

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, η Ελένη Μαζαράκη υπογράμμισε ότι το έγκλημα ήταν μεθοδευμένο και προμελετημένο και ο δράστης ήρθε από την Άρτα με μοναδικό σκοπό να προχωρήσει στην αποτρόπαια πράξη του. 

Όπως ανέφερε: «Ο πατέρας της Κυριακής είχε υποψίες ότι το παιδί του δεχόταν κακοποιητικές συμπεριφορές από τον δράστη, αλλά δεν είχε γνώση, γιατί η Κυριακή τα έκρυβε αυτά για να μην τον στενοχωρήσει».

Στη συνέχεια, σχολιάζοντας τα όσα υποστηρίζει ο δράστης για τα ψυχιατρικά του προβλήματα και την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε, τόνισε ότι πρόκειται για τεχνάσματα που χρησιμοποιεί για να πέσει στα μαλακά, κάτι το οποίο πιστοποιείται και από τις γνωματεύσεις των τεσσάρων ψυχιάτρων που τον εξέτασαν.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...