Δευτέρα
06 Μαΐου 2024

Καταζητούμενος στη Βουλγαρία πέρασε μέσω Τουρκίας στην Ελλάδα - Στα σύνορα συνέλαβαν φυγόποινο

Ελλάδα

Να περάσει στο ελληνικό έδαφος επιχείρησε ένας αλλοδαπός που έφτασε νωρίς το πρωί της Κυριακής στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Καστανεών του Έβρου προερχόμενος από την Τουρκία, αλλά διαπιστώθηκε ότι τον αναζητούσαν οι αρχές της Βουλγαρίας.

Κατά τον έλεγχο των στοιχείων του που έγινε στο συνοριακό σημείο, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης για διακίνηση ναρκωτικών και ψυχοτρόπων ουσιών. Συνελήφθη από τους αστυνομικούς του σταθμού Καστανεών και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Εφετών Θράκης, ο οποίος δρομολογεί την διαδικασία για την έκδοσή του στην χώρα που τον αναζητά.

Στην Κακαβιά, συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Πωγωνίου ένας αλλοδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πρωτοδικείου Καρδίτσας για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, όπως προέκυψε από τα στοιχεία του που εξέτασαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου. 

Ο αλλοδαπός φυγόποινος, στον οποίο είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών και χρηματική ποινή 1.200 ευρώ, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία, αλλά έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας – Τι να περιμένουμε τις επόμενες ημέρες

Στην Αττική προβλέπεται αίθριος καιρός, με βόρειους ανέμους το πρωί και βαθμιαία μεταβλητούς στα 3 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 12 και 25 βαθμών Κελσίου.

Φόρτωση άρθρων...