Δευτέρα
20 Μαΐου 2024

Δραγασάκης: Έκλεψαν τα ρακοκάζανα από το εξοχικό του – Τα είχε ως κειμήλια

Ένα χάλκινο καζάνι και άλλα συλλεκτικά αντικείμενα απόσταξης, συνολικής αξίας 6.000 ευρώ, απέσπασαν από το εξοχικό του Γιάννη Δραγασάκη στα Μέγαρα διαρρήκτες μετά από διάρρηξη στο σπίτι του.

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε ληστεία που έγινε στα Μέγαρα στο σπίτι του Γιαννη Δραγασάκη από Ρομά. Η ληστεία έγινε τον Απρίλιο του 2022.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες σε μια διάρρηξη δύο φάσεων, μπήκαν την πρώτη φορά στο εξοχικό το μεσημέρι, με τη σύζυγο του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ να λαμβάνει ειδοποίηση στο κινητό της και να ζητά από μία γειτόνισσα να ελέγξει το σπίτι, η οποία ωστόσο δεν είδε κάτι ύποπτο.

Τη δεύτερη φορά που μπήκαν και μετά από ειδοποίηση που πήγε ξανά στους ιδιοκτήτες του εξοχικού, έφτασε στο σημείο ο επιστάτης ο οποίος και διαπίστωσε ότι έλειπαν ένα χάλκινο καζάνι και άλλα συλλεκτικά αντικείμενα απόσταξης.

Οι δράστες, οι οποίες έχουν συλληφθεί και έχουν δικαστεί, φέρεται να έχουν πουλήσει το καζάνι έναντι 213 ευρώ.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τροχαίο στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης: Νεκρός 35χρονος - Η μηχανή του συγκρούστηκε με αυτοκίνητο

Τροχαίο δυστύχημα με έναν 35χρονο να χάνει τη ζωή του έγινε το απόγευμα της Κυριακής στη λεωφόρο Βουλιαγμένης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 35χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα όταν η μ...

Εμπραχίμ Ραϊσί: Η επόμενη μέρα για το Ιράν και τη Μέση Ανατολή μετά τον θάνατο του Ιρανού Προέδρου

Σε μια δύσκολη συγκυρία για το Ιράν ήλθε ο θάνατος του Προέδρου, Εμπραχίμ Ραϊσί. Το καθεστώς πλέον καλείται να βρει σύντομα αντικαταστάτη, ενώ εμπλέκεται σε περιφερειακές συρράξεις...

Φόρτωση άρθρων...