Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

Δράμα: Τι αναφέρει η ιατροδικαστική έκθεση για την 59χρονη που δολοφονήθηκε από τον σύζυγο της

Ελλάδα

Σοκ προκαλούν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έκθεσης της 59χρονης γυναίκας που δολοφονήθηκε από τον άνδρα της, τη Δευτέρα το βράδυ στη Δράμα, ενώ στη συνέχεια ο 64χρονος σύζυγός της έβαλε τέλος στη ζωή του.

Ο 64χρονος χρησιμοποίησε δράμια στην κυνηγετική του καραμπίνα, τα οποία χρησιμοποιούνται για το κυνήγι του αγριογούρουνου. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ,δύο ήταν τα θανατηφόρα τραύματα στο σώμα της 59χρονης, το ένα στη σπονδυλική στήλη όπου είχε ως αποτέλεσμα να διαλυθεί, ενώ το δεύτερο ήταν στο θώρακα που προκάλεσε ανεπανόρθωτες βλάβες στους πνεύμονες και την καρδιά.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 64χρονος όταν σκότωσε τη σύζυγό του, κατευθύνθηκε στο μπάνιο του σπιτιού, μπήκε μέσα στη μπανιέρα και στήριξε την καραμπίνα στο μπιντέ της τουαλέτας. 

Στη συνέχεια, επιχείρησε να πατήσει τη σκανδάλη αλλά όταν διαπίστωσε ότι δεν φτάνει, βγήκε από το μπάνιο, πήγε στο σαλόνι αναζήτησε κάποιο αντικείμενο και τότε βρήκε τη μασιά για το τζάκι όπου και τον βοήθησε να πατήσει τη σκανδάλη και να βάλει τέλος στη ζωή του.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σαν σήμερα - 28 Μαρτίου

Γεγονότα 845: Τρεις τόνους ασήμι, ποσό τεράστιο για την εποχή, δίνει στους Βίκινγκς ο βασιλιάς των Φράγκων Κάρολος ο Φαλακρός, για να φύγουν από το Παρίσι, το οποίο είχαν καταλά...

Κυψέλη: «Το κεφάλι μου είχε γεμίσει με αίμα όλο το πάτωμα», είπε ο 18χρονος που δέχθηκε επίθεση στο σχολείο

Σοκ προκαλούν τα όσα είπε ο 18χρονος μαθητής από τη Νιγηρία, ο οποίος δέχθηκε επίθεση μέσα στο σχολείο του στην Κυψέλη από έναν 19χρονο Γεωργιανό. Ο θύτης οδηγήθηκε στον εισαγγ...

Φόρτωση άρθρων...