Τετάρτη
17 Απριλίου 2024

Χαϊδάρι: Δράστης δολοφονίας και απόπειρας ανθρωποκτονίας ο βαρυποινίτης που συνελήφθη

Εξελίξεις έφερε η σύλληψη του πρώην βαρυποινίτη και του συνεργού του στο Χαϊδάρι το μεσημέρι, έπειτα από αστυνομικό έλεγχο.

Ο βαρυποινίτης είναι ο δράστης της δολοφονίας ενός 39χρονου Ρομά που σημειώθηκε στην Αγία Βαρβάρα στις 31 Ιουλίου και της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά 36χρονου στον Άγιο Παύλο στις 15 του ίδιου μήνα.

Σημαντικά ευρήματα εντόπισαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης κατά τη διάρκεια ελέγχου που έκαναν σε αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν ένας πρώην βαρυποινίτης, που είχε αποφυλακιστεί τον προηγούμενο Ιούνιο, κι ένας συνεργός του, αμφότεροι αλβανικής καταγωγής.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί είδαν ένα όχημα να κινείται το πρωί της Τετάρτης στο Χαϊδάρι, το θεώρησαν ύποπτο και το σταμάτησαν για έλεγχο. Αρχικά βρήκαν ένα μαχαίρι στην κατοχή του βαρυποινίτη και του συνεργού του, καθώς και εισιτήρια από την Ηγουμενίτσα, με συνέπεια να τους οδηγήσουν στο Αστυνομικό Τμήμα Χαϊδαρίου. 

Εκεί, έγιναν πρόσθετες έρευνες στο όχημά τους, όπου σε ειδικές κρύπτες εντοπίστηκαν δυο καλάσνικοφ και 2 γεμιστήρες με 90 σφαίρες.

Τα δύο άτομα τα οποία είναι σεσημασμένοι για ναρκωτικά συνελήφθησαν και λίγο αργότερα μεταφέρθηκαν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ), όπου θα συνεχιστεί η έρευνα.

Η σύλληψή τους εξελίσσεται, όπως όλα δείχνουν, σε πολύ σοβαρή υπόθεση για τις Αρχές, καθώς σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η έρευνα πέρασε στα χέρια αξιωματικών κεντρικής υπηρεσίας της Ασφάλειας Αττικής που ασχολείται με το οργανωμένο έγκλημα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Γιάννης Φέρτης: Συγκίνηση στην κηδεία του - Πλήθος καλλιτεχνών στο τελευταίο «αντίο» στον ηθοποιό

Συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες του Γιάννη Φέρτη αλλά και πλήθος κόσμου, βρέθηκαν την Τρίτη στο Α’ Νεκροταφείο για το «τελευταίο αντίο» στον σπουδαίο ηθοποιό. Το «παρών»...

Πειραιάς: Συνελήφθη ο εργολάβος του κτηρίου που κατέρρευσε και καταπλάκωσε τον 31χρονο αστυνομικό

Σε σύλληψη μετατράπηκε η προσαγωγή του εργολάβου του κτηρίου που κατέρρευσε το πρωί στον Πειραιά. Ο εργολάβος του κτηρίου, που τα χαλάσματά του καταπλάκωσαν και σκότωσαν έναν αστυν...

Φόρτωση άρθρων...