Δευτέρα
02 Οκτωβρίου 2023

Τέμπη: Ο επιθεωρητής Λάρισας πήρε αναρρωτική άδεια λίγες ώρες μετά το πολύνεκρο δυστύχημα!

Ελλάδα

Σε αργία τέθηκε ο επιθεωρητής Λάρισας μέχρι τη διεξοδική διερεύνηση της καταλληλότητας και επιλογής του σταθμάρχη για υπηρεσία στον σταθμό της πόλης, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

Σύμφωνα με το OPEN, ο επιθεωρητής του ΟΣΕ που κατάγεται από τον Βόλο, υποστηρίζει πως η απόφαση «στερείται νομικής βάσης» και περιμένει να απαντήσει αφού έρθει στο φως η επίσημη αιτιολόγηση της συγκεκριμένης απόφασης.

Μάλιστα, ο επιθεωρητής επικαλείται το φύλλο παρουσιών σύμφωνα με το οποίο στη νυχτερινή βάρδια θα έπρεπε να εργάζονται τρεις σταθμάρχες. Ο ένας που η βάρδια του τελείωνε στις 11 το βράδυ και άλλοι δύο από τις 10 το βράδυ έως και τις 7 το πρωί. Αλλά σημειώνει ότι ο πιο έμπειρος εκ των δύο δεν παρουσιάστηκε στην υπηρεσία του, με αποτέλεσμα ο 59χρονος να μείνει μόνος του.

Ωστόσο, εντύπωση προκαλεί η πληροφορία ότι λίγες ώρες μετά το πολύνεκρο δυστύχημα στη Λάρισα ο επιθεωρητής, ο οποίος είναι συνδικαλιστής της ΠΑΣΚΕ, έσπευσε να πάρει αναρρωτική άδεια ενός μήνα.

Την ίδια ώρα, όπως τόνισε σε ανακοίνωσή του ο ΟΣΕ «από την πρώτη στιγμή η διοίκηση και τα στελέχη του Οργανισμού βρέθηκαν στον τόπο του δυστυχήματος και με ειδικά συνεργεία έχουν ρίξει το βάρος τους στον απεγκλωβισμό των επιβατών και τη συνολική αντιμετώπιση του δυστυχήματος στο πεδίο συνδράμοντας όλους τους συναρμόδιους φορείς».

Επίσης, δεσμεύτηκε ότι «θα κάνει ότι είναι δυνατόν για να αποδοθεί πλήρης και απόλυτη δικαιοσύνη σε ότι αφορά τα αίτια του τραγικού συμβάντος στο οποίο χάθηκαν τόσες ανθρώπινες ζωές».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σε τουαλέτα γέννησε 13χρονη χωρίς να γνωρίζει ότι είναι έγκυος – Γιατρός τής έδωσε καθαρτικά για τυμπανισμό

Μια απίστευτη υπόθεση εκτυλίχθηκε σε ελληνικό νοσοκομείο, καθώς μια 13χρονη γέννησε στην τουαλέτα, υποστηρίζοντας ότι δεν γνώριζε πως ήταν έγκυος. Μάλιστα, γιατρός την είχε εξετάσε...

Φόρτωση άρθρων...