Δευτέρα
13 Μαΐου 2024

Άγριο έγκλημα στο Αιγάλεω: Παραδόθηκε ο γιος της 55χρονης

Σοκ έχει προκαλέσει η άγρια δολοφονία 55χρονης γυναίκας στο Αιγάλεω. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι παραδόθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ) ο 20χρονος γιος της, ο οποίος φέρεται να σκότωσε με μαχαίρι τη μητέρα του μέσα στο σπίτι τους.

Ο 20χρονος αναζητείτο από την ημέρα της δολοφονίας της μητέρας του. Ο 20χρονος πήγε στη ΓΑΔΑ συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του και μέσα στις επόμενες ώρες θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα και τον ανακριτή. Ο 20χρονος είναι ο μικρότερος από τα πέντε παιδιά της 55χρονης.

Η 55χρονη γυναίκα δολοφονήθηκε με μαχαίρι σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις. Η οικογένεια, με πέντε παιδιά φέρεται ότι είχε χαμηλό εισόδημα και αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα. Ο πατέρας, με καταγωγή από το Πακιστάν, δεν βρίσκεται εν ζωή. 

Πολύ σύντομα μετά την αποκάλυψη του στυγερού εγκλήματος η προσοχή των αρχών στράφηκε στον γιο της 55χρονης, ο οποίος και αναζητείτο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 20χρονος γιος του θύματος ήταν εκείνος που ειδοποίησε την αστυνομία, αλλά στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

«Ο αδελφός μου σκότωσε τη μητέρα μου», φώναξε ο μικρός γιος της 55χρονης, η οποία βρέθηκε μέσα σε μια λίμνη αίματος. 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Λαμία: Τραυματίστηκε σοβαρά στον αυχένα 14χρονη που έπαιζε ποδόσφαιρο - Μεταφέρεται στην Αθήνα

Ένα κορίτσι 14 ετών τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στον αυχένα το απόγευμα της Κυριακής, ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο με άλλα παιδιά στο γήπεδο Καλυβίων. Κάτω από αδιευκρίνιστες προς το παρ...

Κωμωδία ή δ…Ράμα – Ο Αλβανός Πρωθυπουργός ήρθε, είδε, μίλησε και εξαφανίστηκε (Video&Photos)

Το σόου του Πρωθυπουργού της Αλβανίας, Έντι Ράμα, στην Αθήνα έλαβε τέλος. Η ομιλία του Αλβανού Πρωθυπουργού στο Γαλάτσι «συνοδεύτηκε» με τραγούδια, χορό και χορωδίες . Ο Έντι Ρ...

Φόρτωση άρθρων...