Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στο Μοσχάτο: Αναπάντητα ερωτήματα για τη δολοφονία του 50χρονου λογιστή (Videos)

Ελλάδα

Πυκνώνει το μυστήριο για τη δολοφονία του 50χρονου λογιστή στο Μοσχάτο, ο οποίος βρέθηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του, με μία 47χρονη γυναίκα να εμπλέκεται στην υπόθεση.

Δύο ημέρες μετά από την στιγμή που ο 50χρονος λογιστής από το Μοσχάτο εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του το μυστήριο γύρω από τον θάνατό του πυκνώνει με τα ερωτήματα για τις συνθήκες που επικράτησαν μέσα στο διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου να αυξάνονται δραματικά.

Το παιχνίδι για το οποίο μιλά έξι χρόνια πριν ο 50χρονος ήταν ένας ποδοσφαιρικός αγώνας που είχε διοργανώσει ο ίδιος για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Το παιχνίδι της μοίρας όμως για τον ίδιο έμελλε να είναι σκληρό. Το βραδύ της Δευτέρας βρέθηκε απαγχονισμένος.

Τα βίντεο της φρίκης

Το απόγευμα της Δευτέρας η 47χρονη που έχει συλληφθεί για την δολοφονία μπήκε στο σπίτι του 50χρονου. Εκεί με το κινητό της τηλέφωνο κατέγραψε δυο βίντεο όπου την δείχνουν να προσπαθεί να στραγγαλίσει με ένα κορδόνι τον ασφαλιστή στον οποίο είχε δώσει τμηματικά περίπου 200.000 για επενδύσεις. Στα βίντεο η γυναίκα ακούγεται να βρίζει και να απειλεί τον 50χρονο.

«Θα σε σκοτώσω. Γιατί και στη φυλακή να πας δεν θα σου κάνουν τίποτα. Μου έφαγες τα λεφτά», ακούγεται να λέει η 47χρονη.

Τα ευρήματα – σοκ του ιατροδικαστή

Την ίδια ώρα σοκ προκαλούν τα ευρήματα του ιατροδικαστή που έδειξαν ότι ναι μεν η αίτια θανάτου ήταν ο απαγχονισμός, όμως αποκαλύφθηκε ότι το θύμα είχε υποστεί αλλεπάλληλους ξυλοδαρμούς τις τελευταίες δυο εβδομάδες.

Όπως διαπιστώθηκε είχε συνολικά δέκα σπασμένα πλευρά, τέσσερα τραύματα στο τριχωτό της κεφάλης και εκχυμώσεις στην μύτη. Αυτά τα χτυπήματα υπολογίζεται ότι έγιναν στο περιστατικό με την επίθεση σε βάρος του το περασμένο Σάββατο.

Ταυτόχρονα βρέθηκαν ίχνη και στον αριστερό θώρακα όμως εκείνα φαίνεται ότι είχαν προκληθεί πριν από περίπου 14 ημέρες.

«Εγώ δεν μπορώ να βρω άκρη. Δεν έχω βρει άκρη εγώ. Οι δικηγόροι και οι ποινικολόγοι τρέχουν να μάθουν την αλήθεια. Εμείς έχουμε μεσάνυχτα. Δεν ξέρω αυτή την στιγμή που είναι το παιδί μου. Δεν έχω βρει την νύφη μου και δεν ξέρω τι γίνεται», δήλωσε η μητέρα του 50χρονου.

Οι «γκρίζες ζώνες» στην υπόθεση

Οι αστυνομικοί της ασφάλειας Πειραιά που ερευνούν την πρωτοφανή για τα ελληνικά χρονικά υπόθεση έχουν βρεθεί μπροστά σε τρία αναπάντητα ερωτήματα.

  • Γιατί η 47χρονη καταγραφεί τα βίντεο όπου την δείχνουν να προσπαθεί να στραγγαλίσει τον ασφαλιστή;
  • Γιατί η κατηγορουμένη παρέμεινε στο χώρο και δεν έφυγε από το διαμέρισμα του 50χρονου;
  • Ενώ τέλος αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι πως κατάφερε ο ασφαλιστής να φτιάξει την θηλιά ενώ είχε σπασμένα δέκα πλευρά και δεν θα μπορούσε να κουνηθεί;

Η 47χρονη το πρωί της Πέμπτης θα οδηγηθεί στα δικαστήρια της Ευέλπιδων, προκειμένου να απολογηθεί.

Πού βρίσκεται η σύζυγος του θύματος

Μυστήριο απλώνεται και γύρω από την σύζυγο του 50χρονου ασφαλιστή που όπως φαίνεται έχει εξαφανιστεί.

Συγκεκριμένα, προκαλεί πολλά ερωτήματα η στάση της συζύγου του θύματος, καθώς παρά το γεγονός ότι οι άντρες της Ασφάλειας την αναζήτησαν, προς το παρόν δεν έχουν καταφέρει να εντοπίσουν τα ίχνη της.

Μάλιστα, ο 50χρονος φαίνεται να είχε πει ότι η γυναίκα του είχε πρόσβαση στους τραπεζικούς του λογαριασμούς και του είχε αφαιρέσει μεγάλα χρηματικά ποσά από αυτούς.

Σύμφωνα με πιο πρόσφατες μαρτυρίες γειτόνων είχαν περίπου τρεις εβδομάδες να δουν την σύζυγο του 50χρονου ασφαλιστή.

Δικηγόρος κατηγορούμενης: «Αρνείται τις κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση»

Η δικηγόρος της 47χρονης κατηγορουμένης για το έγκλημα στο Μοσχάτο, μίλησε στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο λίγο μετά τη συνάντησή της με την εντολέα της στη ΓΑΔΑ.

Στην κάμερα του Live News στο MEGA μίλησε η δικηγόρος, Κατερίνα Τσιώνα, συνήγορος της 47χρονης κατηγορουμένης για το έγκλημα στο Μοσχάτο.

Όπως είπε η ίδια, η 47χρονη αρνείται τις κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση και «επιθυμεί να φωτιστεί και αύριο το ενδεχόμενο συμμετοχής της στην αυτοκτονία του 50χρονου και το τι πραγματικά συνέβη σε εκείνο το διαμέρισμα», πρόσθεσε η Κατερίνα Τσιώνα.

«Η γυναίκα αυτή, μαζί με τα ευρήματα, μαζί με όλο το υλικό της δικογραφίας θεωρεί πως επιβεβαιώνονται πλήρως οι ισχυρισμοί της, ότι αιτία τελικά του θανάτου του 50χρονου ήταν η αυτοκτονία και οι δικές του ενέργειες. Αυτός ήταν ο βασικός ισχυρισμός, αυτό θα πει και αύριο με όλες τις λεπτομέρειες», πρόσθεσε η δικηγόρος.

Ερωτώμενη για τα χρήματα που της είχε καταχραστεί το θύμα, η δικηγόρος είπε: «Με συζητήσεις που είχα κάνει μαζί της, κατάλαβα πως επειδή ήταν μία επαγγελματική σχέση δεκαετούς διάρκειας, δηλαδή αυτός ο άνθρωπος την είχε προσεγγίσει, και συγγενικά της πρόσωπα προκειμένου να διαθέσει χρήματα για επενδυτικά προϊόντα…και εκείνη και συγγενικά και φιλικά της πρόσωπα, το συνολικό ποσό που του είχαν διαθέσει ήταν περίπου 200.000 ευρώ».

Στην ερώτηση εάν η εντολέας της εργάζεται αυτή την περίοδο, η Κατερίνα Τσιώνα δεν θέλησε να δώσει κάποια απάντηση.

Αναφορικά με τα βίντεο που κατέγραψε η 47χρονη ενώ βρισκόταν στο σπίτι του 50χρονου, η δικηγόρος είπε πως πρόκειται για εικόνα και ήχο που επιβεβαιώνουν πλήρως τους ισχυρισμούς της κατηγορουμένης.

«Το ένα βίντεο, όπως προκύπτει, δεν ήταν στην πρόθεσή της, για το άλλο βίντεο δεν μπορώ να πω γιατί θα πρέπει να μιλήσω για το περιεχόμενό του», κατέληξε η Κατερίνα Τσιώνα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Χαρίτσης: «Φοβικές οι ηγεσίες ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ - Δεν μας ενδιαφέρουν και δεν εμπλεκόμαστε οι παρασκηνιακές διαβουλεύσεις»

Αιχμές κατά του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ άφησε ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης, καθώς χαρακτήρισε «φοβικές» τις ηγεσίες των δύο κομμάτων. «Δεν μας ενδιαφέρουν και δεν ...

Φόρτωση άρθρων...