Τρίτη
23 Απριλίου 2024

Τροχαίο στην περιφερειακή Υμηττού: Ειδικευόμενη γιατρός στο «Γεννηματάς» η 29χρονη που σκοτώθηκε

Σε σοκ βρίσκονται οι συνάδελφοι της 29χρονης ειδικευόμενης γιατρού Αννας Τζελέπη στο νοσοκομείο Γεννηματάς με την είδηση του θανάτου της στο φρικτό τροχαίο στην περιφερειακή Υμηττού.

Η 29χρονη έχασε τη ζωή της τα ξημερώματα, όταν στις 5 το πρωί, προφανώς από λάθος, κινήθηκε αντίθετα για ένα χιλιόμετρο στην περιφερειακή του Υμηττού με το όχημά της, με αποτέλεσμα τη σφοδρή μετωπική σύγκρουση με ταξί.

Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης το άτυχο κορίτσι να βρει τραγικό θάνατο και ο οδηγός του ταξί να τραυματιστεί σοβαρά.

Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στο νοσοκομείο Γεννηματάς όπου εργαζόταν ως ειδικευόμενη στην Α' Παθολογική Κλινική της οποίας προΐστατο η Ματίνα Παγώνη.

Σοκαρισμένη η Ματίνα Παγώνη

«Είμαστε συγκλονισμένοι από το ξαφνικό χαμό της. Το γραφείο της ήταν δίπλα στο δικό μου, την έβλεπα κάθε μέρα» είπε η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνα -Πειραιά, Ματίνα Παγώνη.

«Ένα εργατικό κορίτσι, πάντα με το χαμόγελό της μας καλημέριζε όλους, λάτρευε τη δουλειά της, είχε όνειρα για τη ζωή, ένας καταπληκτικός άνθρωπος. Ήταν ειδικευόμενη γιατρός στο τμήμα της Α' Παθολογικής κλινικής του νοσοκομείου μας, σήμερα πρέπει να είχε ρεπό από την εργασία της και πραγματικά δεν έχω λόγια, δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι δεν θα τη ξαναδούμε», ανέφερε επίσης η κ. Παγώνη.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σωφρονιστικός υπάλληλος και κρατούμενοι διακινούσαν ναρκωτικά και κινητά στις φυλακές νέων Αυλώνα (εικόνα)

Στη σύλληψη πέντε ατόμων, ανάμεσά τους ένας σωφρονιστικός υπάλληλος και δύο κρατούμενοι, για διακίνηση κινητών τηλεφώνων και ναρκωτικών στις φυλακές νέων Αυλώνα προχώρησαν αστυνομι...

Φόρτωση άρθρων...