Τρίτη
16 Απριλίου 2024

Έκλεισε για όλα τα οχήματα η Γέφυρα Σερβίων

Ελλάδα

Το άμεσο κλείσιμο της υψηλής γέφυρας των Σερβίων στην ΠΕ Κοζάνης αποφασίστηκε σε σύσκεψη το βράδυ της Πέμπτης (16/3), που συγκάλεσε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης ύστερα και από τον συναγερμό που σήμανε στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας για την κατάσταση ασφάλειας της Γέφυρας.

Νωρίτερα, ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας, αποχώρησε από το Περιφερειακό Συμβούλιο, λέγοντας: “Οι πρώτες καταγραφές – του αναλογικού ρωγμόμετρου – δείχνουν ότι έχουμε μια διεύρυνση του φαινομένου. Δεν είναι καλό σημάδι αυτό".

Τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης για τα προβλήματα στατικότητας που παρουσιάζει η Υψηλή Γέφυρα Σερβίων στην ΠΕ Κοζάνης ειχε παραγγείλει εισαγγελέας.

Συγκεκριμένα, στην παραγγελία της διευθύνουσας την Εισαγγελία Πρωτοδικών Κοζάνης προς την Αστυνομική Διεύθυνση Κοζάνης τονίζεται η ανάγκη «να ληφθούν μέτρα παντελούς απαγόρευσης της κυκλοφορίας στη γέφυρα, εάν διαπιστωθεί η παραμικρή πιθανότητα κινδύνου κατάρρευσης της».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων - Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν

Έκτακτα μέτρα τροχαίας θα ληφθούν αύριο, Τετάρτη από τις 09:30’ το πρωί στο κέντρο της Αθήνας, για την καλύτερη διαχείριση της κυκλοφορίας λόγω πραγματοποίησης εξαγγελθεισών απεργι...

Κρέστενα: Yποδύθηκαν τους αστυνομικούς σε ηλικιωμένη - Έφυγαν με χρηματοκιβώτιο και πάνω από 100.000 ευρώ

Μια απίστευτη ληστεία με θύμα μια ηλικιωμένη έλαβε χώρα στην Ηλεία χθες το μεσημέρι. «Ανοίξτε, είμαστε από την Ασφάλεια Πύργου…». Με αυτά τα λόγια δύο άγνωστοι δράστες, χθες το ...

Φόρτωση άρθρων...